Kako ispasti glup posle ,,cesanja'' u saobracaju

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Post Reply
zbunjen

Kako ispasti glup posle ,,cesanja'' u saobracaju

Post by zbunjen »

Iako moj naslov zvuci kao da je iz ,,Uradi sam'' dela, nazalost nije... verovatno da ce posledice biti u uradi sam reziji, ali polako... Moram da podelim sa svima vama svoju glupost u saobracaju, naime, pre nekoliko sati sam isao auto putem ka NS-u i krenuo da se iskljucim ka Batajnici, elem, u toku iskljucivanja sa auto puta, cujem neko grebanje i shvatim da covek ili zenam ne znam, udara u zadnji levi rub mog auta i ne staje. Kulturno pomenem familiju i stanem sa strane upalim sva 4, krenem da izadjem iz auta da vidim sta se desilo, i na moje iznenadjenje auto koji me je udario, ne stane uopste nego nastavi dalje. Posto sam bio u nekom blagom soku, sednem u auto i krenem da ga jurim iz samo meni znanog razloga, i posle malo jurcanja, auto mi pobegne kod centra Batajnice... Posto nisam znao sta cu, odem u policijsku stanicu u istom mestu, oni me ljubazno upute da odem u Savsku i da im kazem sta je bilo. Odem kod njih, ljudi pocnu da mi se smeju i da mi govore da nema nista i da mogu da mi uzmu izjavu, ali da nema nista od svega, jer sam se POMERIO SA MESTA NESRECE. Nije vredelo ni da objasnim da sam zapamtio tablice i auto koji sam jurio, ni da sam normalno vozio kada se to desilo, NISTA... Izasao sam posle izjave u Savskoj, seo u auto i bio u stanju da pojedem sopstevene cipele, jer sam ispao krajnje neiskusan i poneo se kao neko ko trazi razlog da se bije... mogu samo da kazem sta god da vam se desi (Daj Boze, naravno da ne bude bilo kakvih incdenata) ne pomerajte se posle udesa... Posto jos uvek ne verujem u kolicinu gluposti koje sam uradio, idem do obliznje kafane da porazmislim malo... :)
Aaaa, pa to ne moze.. To ne pasuje... To je djunta sa sitnim nutom...

ВАЗ Майка

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Re: Kako ispasti glup posle ,,cesanja'' u saobracaju

Post by josif visarionovic »

A da si ostao na mestu nezgode, ne bi video registarsku tablicu i opet bi se svelo na isto.

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

:xixi :xixi :xixi Koba je živ

zbunjen

Post by zbunjen »

Razlika bi bila u tome sto da sam ostao i cekao pandure, napravili bi zapisnik i to je to... ovako moram da se cimam da idem po kopiju zapisnika (koji kosta 500 din u Savskoj), pa sa njim u Ljermontovu da trazim po broju tablice vlasnika i da ga jurim privatno...
Aaaa, pa to ne moze.. To ne pasuje... To je djunta sa sitnim nutom...

ВАЗ Майка

Post Reply