LS 1500 - VR
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: LS 1500 - VR
fen je pravo resenje

- zlatko83vr
genijalna ideja za fen 
Pre neki dan je bas Vranje bilo na dnevniku,pokazivali upravo takve slike automobila,kako vas je ledena kisa "unistila",i bas su prikazali par likova sa fenovima.
Ja mislim da je lakse resenje,serpa vode i pljus!
Ja mislim da je lakse resenje,serpa vode i pljus!
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
ukljucujuci i stakloMilan 2107 wrote:šerpa vrele vode rješava sve
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
dobro onda su mi sve šajbe popucale 
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela
- zlatko83vr
Otvorio sam haubu, sajle se otkacila ili pukla, da covek popizdi
Koliko je komplikovana zamena iste, ako imate i neki link gde je objasnjeno u vezi toga. Unapred hvala
Zavisi gde je pukla,ako je pukla napred mozda moze da se veze ponovo,ako ne,skini je od napred,izvuci sa unutrasnje strane,otkaci sa rucke i to je to,u sustini pogledaj malo bolje i sve ce ti se samo kasti/
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- zlatko83vr
Sreca pa se samo otkacila. Upravo tako Pero, kad covek malo bolje pogleda samo se kaze
Nego hladno mnogo pa se ne vidi i ono sto se vidi.
- zlatko83vr
Pokazuje mi konstantno nizu vrednost temperature skazaljka na tabli od normalne. Pre mesec dana mi puklo ono kratko crevo za vodu kod termostata, u voznji, zamenio ga odmah i dolio vodu. Ventilator se ukljucuje i radi normalno, ne pregreva se. Da li je ostao neki vazdusni cep u sistemu za hladjenje ili je otisao termostat. Sad gledam na netu i cudim se, zadnjih 10 godina sam menjam korsantin i nikad nisam ispustio vazduh na ono crevo pored karburatora, bruka, samo ostavim otvoren cep od ekspanzione posude dok se ne zagreje i onda ga zatvorim.
Da li je moguce da je termostat otisao i da takoreci vozim uvek hladan motor, ovo zadnje sam malo glupo srocio, nadam se da je poenta jasna
Da li je moguce da je termostat otisao i da takoreci vozim uvek hladan motor, ovo zadnje sam malo glupo srocio, nadam se da je poenta jasna
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
pa ako vozis na plin i na isparivacu mozes da skines crevo i da ozracis, ja na aleku imam jednu ozraku a vazduh isteram tako sto duvam u posudu i tako napravim krug i nikad nisam imao problema sa vazdusnim cepom.
Skini najvišlje crevo na karburatoru i tu kkad poteči tečnost crevo vrati.
- zlatko83vr
Au ja sam zaboravio na forum
pozdrav drugari. Koja creva za vodu kupiti-domaca Indjija rok trajanja plafon 2 godine, ruska, vidim i tigar pirot pravi nesto. Ili je sve to isti djavo.
-
Boki78
Gledaj da ima EPDM oznaku i nesto priblizno datumu proizvodnje na sebi. Ova sto nemaju se obicno raspadnu malo brze.
- zlatko83vr
Gde kupiti Balakovo creva za vodu? U poslednje vreme trazeci delove za samaru osecam se kao ugrozena vrsta