Zdravo svima,
Moja Riva je kraj 2002 godine, 42000 km. Imam jedno pitanje, lada radi i vozi, ali... Kad je vani jako hladno, i upalim, cuje se nekakvo kuckanje, sa desne prednje strane, kao da dolazi ispod ladice... To prodje kad se vozilo zagrije. Sta je u pitanju?
Druga stvar, kad vozim i ubrzavam vrlo lagano, negdje na oko 1200 o/min izgleda kao da ima "rupa" u gasu, auto malo posustane. Je li to neki problem sa karburatorom, da li je moguce to korigovati, ili je u pitanju fabricki nedostatak.
Hvala unaprijed na vasem odgovoru! Srdacan pozdrav,
Nile
Kuckanje na hladno...
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Re: Kuckanje na hladno...
sto se kuckanja tice, tesko ce ti iko pomoci ovako preko neta. da sam tu da licno cujem verovatno bi provalio sta je.
rupa u gasu je problem sa karburacijom. teraj kod nekog ko radi remont karburatora
rupa u gasu je problem sa karburacijom. teraj kod nekog ko radi remont karburatora
j***** auto bez kardana
Re: Kuckanje na hladno...
mozda led u usisnim kanalima ventilacije, kada se zagreje otopi...?
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Kuckanje na hladno...
U vezi ovog kuckanja... Sve nesto mislim da je elektrika u pitanju, neki od releja ili regler, ne znam, sta mislite? Jer, cuje se nesto kao kuckanje i krcanje, kad upalim a vani je dobro hladno, i to traje par minuta, cim se zagrije - ne cuje se vise. Valjda nije nista ozbiljno, jer bi se culo stalno. Ali, volio bih znati, tek da sam nacisto. Hvala na vasem odgovoru, pozdrav! Nile