Pozdrav iz Mladenovca
Pozdrav iz Mladenovca
Pozdrav svim ljubiteljima lade. Ja sam Jovica, iz Mladenovca sam i imam samaru iz 1989. godine. Dobio sam je pre tri godine kada nisu uspeli da je zamene za novog punta. Verno je služila svo vreme, nikada stala na putu, ulaganja u nju su bila minimalna pa mislim da majstor kune dan kada sam prodao juga i presao na samaru. Sada je prilično propala limariski i nije više siguran auto kao nekada, šteta što nisu malo poveli računa o limariji u fabrici, mada ni mnogo bolji automobili to godište ne izgledaju baš sjajno.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Pozdrav iz Mladenovca
Pozdrav.
Za tri godine uštedeo si 3600e za rate za punta, pa sad možeš da kupiš neki polovan za 3000.

Za tri godine uštedeo si 3600e za rate za punta, pa sad možeš da kupiš neki polovan za 3000.
Hvala svima na pozdravima. Sajt je odlican i ima dosta korisnih informacija za one koji bi nesto sami da urade na svojim ljubimcima.
- zlatko83vr
Pozdrav. 
Choksi je potpuno u pravu. Ladu sam nažalost prodao tipu da je očerupa u delove jer je počela da puca na sve strane. Sada razmišljam o boljem autu jer sam u ladu za sve ove godine ulozio par kapi ulja i kočnice, tako da sam zaista uštedeo. Pozdrav svima.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
koliko si novca dobio za nju ?
Šteta. U okolini Mladenovca ti je neko mogao za 500e odraditi full limariju.
http://www.palvet.webs.com/
- Cika Steva
- Automobil: 110
Pozdrav! 
Otišla je za 200 evra i to samo zato što je imala solidne gume i godinu dana star akumulator. Verujte mi da je došla u stanje da se uvija kada naleti na rupu i nije bila nizakakvo sređivanje osim za šminkanje i prodaju što nisam želeo da radim. Sada sam kupio korsu 2001. godište i nadam se da ce dugo da mi služi. Pozdrav svima i hvala na druženju i korisnim informacijama koje sam od vas dobio.