Licno ja ti neverujem u to sto kazes posto sam se naslusao takvih prica i svi su postigli mnogo bolje performanse od mene sa skoro nikakvim ulaganjem u bilo kojem vozilu, nebitno da li je Lada, VW, Opel i druge marke, ali ne bih ulazio u neku polemiku sad oko toga, to bi trebalo ustanoviti najbolje na stazi... A sto se tice ojacanja, to je trenutno odradjeno, ne znaci da ce ostati na tome ali nije da mora nesto puno vise od toga ako je karoserija zdrava... A i opet necu ulaziti u polemiku oko toga jer nemam neku zelju (posto me neinteresuje da li neko drugacije smatra niti ja vidim razlog da ga u suprotno ubedjujem jer nemam koristi od toga) da objasnjavam u pravcu Lada VS Zastava a znam da ce otici na tu stranu...

Svako vozi sta zeli i sta mu odgovara i ima svoje razloge za to i shvatanja oko auta i to sto nekome mozda odgovara drugom ne odgovara... A merenje ciji je duzi treba na stazi odraditi ne na forumu...
I na kraju, moja logika, nisu mi bitne totalne performanse vozila, nego unapredjivanje tog auta, tj cak i da ti sa tvojom Ladom postizes samom izmenom guma ono sto sam ja postigao sa vecim brojem modifikacija na Yugu, ne znaci da bih ja bio zadovoljan tvojom Ladom... Da vozim tvoju Ladu unapredio bih dodatno trap jer ja zelim maksimum iz tog auta a ne u poredjenju sa drugim autima... Moj Yugo nije takav da bi ispadale plombe, ali se slazem da bi mnogima bilo neodgovarajuce tvrd ali meni odgovara jer ja ne volim automobile koji su mekani... Mada isto tako ne vidim razlog za preterano otvrdnjavanje da sve puca kao sto neki rade jer znam da se time ne postize nista...