bala lad(j)a

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Goxxy

Post by Goxxy »

Apsolutno - preskupo.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Ista ko moja al je brat odvalio cenu a tek kilometražu...

vigmir

Post by vigmir »

Svaka roba ima svoga kupca braco.Gledao sam ja ljude na pijaci koji su davali i vece pare za Samare tih godista.Otici ce ona pre ili kasnije.

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Ako je u dobrom stanju, cena nije velika, godiste je totalno nebitno, ako je auto ocuvan.

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Чекајте, а зар је за Самару у таквим стању пуно тих 1800, што није фиксна цена?
Са мало погађања и уз 100 или 200 "ојра" мање, то је одличан пазар. Зар не?
Шта сам пропустио, па ми се ово чини као ОК понуда?

Čekajte, a zar je za Samaru u takvim stanju puno tih 1800, što nije fiksna cena?
Sa malo pogađanja i uz 100 ili 200 "ojra" manje, to je odličan pazar. Zar ne?
Šta sam propustio, pa mi se ovo čini kao OK ponuda?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

Kupio sam providne plastike za prednje zmigavce. Cime treba da ofarbam sijalicu? Da li postoje bocni providni za samaru? Gledao sam danas imaju samo od 111, al nisu iste one kopce ili kako god se to zvalo?
moja Lada, gazi svakog gada...;)

tommy

Post by tommy »

Kupio sam providne plastike za prednje zmigavce. Cime treba da ofarbam sijalicu? Da li postoje bocni providni za samaru? Gledao sam danas imaju samo od 111, al nisu iste one kopce ili kako god se to zvalo?

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Sijalicu kupis narandzastu, ili Osram Diadem, koja je srebrna, a kad svetli, onda je narandzasta, ali je skupa ko djavo.

vigmir

Post by vigmir »

Nikako da naletim na te bele prednje migavce.Koliko si ih platio?Gde god u BGD-u pitam,nema.Ni ovi na Bubanj potoku ih ne donose cesto. :( :(

tommy

Post by tommy »

Na Petrovaradinu. Tamo sam pre ziveo. Rekao mi ovaj lik da salju robu i na kucnu adresu! Ako hoces dacu ti broj telefona!
Jel zna neko sta sa bocnim?

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

tommy wrote:Kupio sam providne plastike za prednje zmigavce. Cime treba da ofarbam sijalicu? Da li postoje bocni providni za samaru? Gledao sam danas imaju samo od 111, al nisu iste one kopce ili kako god se to zvalo?
Идеја: нађи дечије балоне наранџасте боје и део навуци преко сијалице, залепи супер-туткалом и вишак одрежи

Ideja: nađi dečije balone narandžaste boje i deo navuci preko sijalice, zalepi super-tutkalom i višak odreži
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

Goxxy

Post by Goxxy »

vigmir wrote:Nikako da naletim na te bele prednje migavce.Koliko si ih platio?Gde god u BGD-u pitam,nema.Ni ovi na Bubanj potoku ih ne donose cesto. :( :(
Svratiš do Pančeva. Dve prodavnice, jedna do druge, obe imaju ili kompletne prednje bele migavce ili samo bele poklopce (plastike), pa kupiš za sitne pare ceo par.
tommy wrote:Jel zna neko sta sa bocnim?
Kupiš ili običnu narandžastu sijalicu (ima da se uzme na Bubanj potoku sigurno, ili u nešto bolje opremljenim prodavnicama) i montiraš. Ili možeš kao ja, Osram Diadem za prednje i za bočne, ali kao što reče - da istreseš para samo tako...

Kod mene je prednja Osram Diadem - izgleda plavo a svetli narandžasto, a bočni izgleda srebrno a opet - svetli narandžasto.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

tommy

Post by tommy »

Mislio sam , da li postoje za samaru providni, i ako ne, kako da nabudzim te koje uzmem?

vigmir

Post by vigmir »

Goxxy javi mi adresu tih radnji jer cu uskoro cesto dolaziti u Pancevo poslom.Moracu bolje da upoznam tvoj grad da bi se lakse snalazio. :D :D

deckyNS

Post by deckyNS »

Pa zasto imamo taj podforum sa adresama ako cete se razmenjivati adresa prodavnica....

Post Reply