bala lad(j)a
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- KamAZ driver
Чекајте, а зар је за Самару у таквим стању пуно тих 1800, што није фиксна цена?
Са мало погађања и уз 100 или 200 "ојра" мање, то је одличан пазар. Зар не?
Шта сам пропустио, па ми се ово чини као ОК понуда?
Čekajte, a zar je za Samaru u takvim stanju puno tih 1800, što nije fiksna cena?
Sa malo pogađanja i uz 100 ili 200 "ojra" manje, to je odličan pazar. Zar ne?
Šta sam propustio, pa mi se ovo čini kao OK ponuda?
Са мало погађања и уз 100 или 200 "ојра" мање, то је одличан пазар. Зар не?
Шта сам пропустио, па ми се ово чини као ОК понуда?
Čekajte, a zar je za Samaru u takvim stanju puno tih 1800, što nije fiksna cena?
Sa malo pogađanja i uz 100 ili 200 "ojra" manje, to je odličan pazar. Zar ne?
Šta sam propustio, pa mi se ovo čini kao OK ponuda?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
- KamAZ driver
Идеја: нађи дечије балоне наранџасте боје и део навуци преко сијалице, залепи супер-туткалом и вишак одрежиtommy wrote:Kupio sam providne plastike za prednje zmigavce. Cime treba da ofarbam sijalicu? Da li postoje bocni providni za samaru? Gledao sam danas imaju samo od 111, al nisu iste one kopce ili kako god se to zvalo?
Ideja: nađi dečije balone narandžaste boje i deo navuci preko sijalice, zalepi super-tutkalom i višak odreži
KamAZ je dobra mašina.
Svratiš do Pančeva. Dve prodavnice, jedna do druge, obe imaju ili kompletne prednje bele migavce ili samo bele poklopce (plastike), pa kupiš za sitne pare ceo par.vigmir wrote:Nikako da naletim na te bele prednje migavce.Koliko si ih platio?Gde god u BGD-u pitam,nema.Ni ovi na Bubanj potoku ih ne donose cesto.![]()
Kupiš ili običnu narandžastu sijalicu (ima da se uzme na Bubanj potoku sigurno, ili u nešto bolje opremljenim prodavnicama) i montiraš. Ili možeš kao ja, Osram Diadem za prednje i za bočne, ali kao što reče - da istreseš para samo tako...tommy wrote:Jel zna neko sta sa bocnim?
Kod mene je prednja Osram Diadem - izgleda plavo a svetli narandžasto, a bočni izgleda srebrno a opet - svetli narandžasto.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]