E koji si ti majstor medijske manipulacije Ispade da smo farbali samo Milos i ja, obaska sto si napriavio moj licni Photo Session tipa momak za zendibu, slike lada poslati na
No ovde si uprskao, koja ce za ludaka, mislim ajd tng, radio, al de me nadje za diskove xenone i tuning mocnog 1.3 motora
elektronicar wrote:
A gde ce Boki78 da podvuce crtu to samo on zna jer u planu je i autoradio i zvucnici, xsenoni, zamena dobosa diskovima, gasni amortizeri, centralna brava na daljinski, elektropodizaci prozora, neka bolja sedista, pa sportsko friziranje i tuningovanje motora, a najverovatnije i ugradnja TNG ... to cete citati u narednim izdanjima
Ha!Kakav ste cirkus napravili... posto i sami niste zadovoljni,molio bih vas da sve ponovo skidate itd.. mozda da je vise piva bilo,mislim da bi onda licilo na nesto... bravo momci na trudu
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
elektronicar wrote:
Ko zna koliko bi sve to bilo uspesno da nam braca Romi (pogotovo Goran vlasnik jednog otpada gvozdja) nisu dozvolili/poklonili da sa jedne trule samare poskidamo sve sto nam je potrebno i pri svemu tome nisu zatrazili ni dinar. Naravno, doneli smo pivo kao simbolican znak zahvalnosti.
I tako radimo nas dvojica Samaru, onako garavi, k'o iz Rembasa pobegli. Cerupamo je ko Musa jarca, a jedan od brace Roma prokomentarise:" I posle za mene kazu da sam Cigan"
altinjanin wrote:Ha!Kakav ste cirkus napravili... posto i sami niste zadovoljni,molio bih vas da sve ponovo skidate itd..
Znas kako sad smo zreli za ozbiljiji poduhvat. Elektronicar vec neko vreme masta o novoj ladi, pa bi mogli da se malko vezbamo na tvojoj. Makar da joj promenimo boju
Na mojoj? sanjajte i dalje sad ce oglas:Vredan,dobro stasa,ozbiljan,voli zene,jake i cvrste ruke,od samare praci hondu accord zeli damu-opstina,nije bitno,vozicemo te gde kog treba,dok se tvoja samara accord ne sastavi! slike u prilogu!!!!!
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Znas kako , kada je Cane bio mali zvali su ga Dreamcatcher Mi od snova pravimo stvarnost, a tvjoj ladi bismo pustili http://www.youtube.com/watch?v=3xZlhaLT7IY na uvce, da joj bude lepo dok je cerupamo
altinjanin wrote:oglas:Vredan,dobro stasa,ozbiljan,voli zene,jake i cvrste ruke,od samare praci hondu accord zeli damu-opstina,nije bitno,vozicemo te gde kog treba,dok se tvoja samara accord ne sastavi! slike u prilogu!!!!!
Jest vala, a tek sto vozi traktor, a i kombajn ume da driftuje
Svaka cast elektronicaru.. kad sam ovo gledao ostao sam bez rjeci... Elektronicare.. jer vezbas sa farbanjem da sredimo moju 2101.. imam nov lim kojeg treba zamjenit i sve ofarbat... znaš, majstori mi kazu da zele minimalno 2000 + nekoliko stotina manje ili vise- eura. ali ovako bi bila Lada kao tada kad je iz VAZa krenula sa vozom prema Jugoslaviji pre 34 godina... ali dobro, sad nisam u stanju ni da boju platim ...
Svaka cast.
Na sledečem skupu bude Bokijeva samara i lepša od moje sadašnje 111ice
"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
Elem, treci, vec tradicionalni put po redu je zveknuo peti kocioni. Ovaj put je to bio originalni Avto Vaz deo. Zanimljivo je sto se cak i vizelno vidi sta fali ...
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.