Ja recimo ne.Nikad jos nisam pripit seo za volan.Odgovoran sam vozac i kada planiram da pijem idem pesaka u grad.
Dok recimo imam jednog drugara koji je inace policajac i toliko je oguglao na alkohol da moze da popije litar rakije i da vozi normalno.
Ipak to nije zdravo,tako da sam samo jednom sa njim seo u auto i skapirao da zelim da zivim
Vasa iskustva :
Hvala Bogu pa ne pijem.Ne moram uopste da brinem kad me zaustavi policija.Obozavam ih kad se u vreme slava sa jeseni nacrtaju na svim raskrsnicama i dele Dregere.Dodju do mene a ono 0.0.Prc!!!!!
Ja od kada sam se poslednji put toliko napio ne pijem više skoro uopšte. Možda jedno pivce u gradu kada vozim, ali više od toga ne.
A situacija je takva bila da sam kolima otišao na okupljanje društva iz srednje škole, pre 3,5 godina i toliko sam se napio da sam ipak mogao nekako da vozim ali smo i Lada i ja tako talasali da danas kada se setim... uopšte mi nije jasno kako sam došao kući u jednom komadu.
Ako se slavi ili dugo sedi negde moja kola su u garazi. Ovde su kazne paklene a ako si jos "sreckovic" onda mozes da ostanes bez dozvole na duze ili do kraja zivota uz + novacanu kaznu... U bilo kojem slucaju uvek je tu taxi ako zatreba, mada ako se gine onda samo frontu ... ...
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
Pa vi niste normalni... Sta je lose popiti par piva... I dalje si svesan, imas kontrolu, koncentracija je u redu... Sto se pandura tice samo popijes dve case koka kole ili one ruske 'Antipolicai' tablete i ono sranje za duvanje ne nalazi alkohol!!! Ako mislim da mogu da vozim vozicu, ako ne mogu legnem u kola, naspavam se, pa sutradan polako kuci...
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)