Hteo bih da vas obavestim da je jedna lajka marke 110 16v 1600 cm3 13.10.2012 dozivela saobracajku u istocnom Sarajevu. Tako da ako ima nekog zainteresovanog da kupi delove sa nje, ili celu, neka mi se javi na PM. Steta je totalna, direktan sudar, ali ima verovatno dosta stvari koje se mogu iskoristiti....imala je cak i ugradjen sekvenc plin koji je presao svega 10000 ako ne i manje..... Ovo vazi za podrucje Sarajeva, a mozda cu ici tamo licno kako bi skino delove koji mogu da koriste....pa ako ne bude zainterosavanih teramo je na otpad...... Ozaloseni vlasnik i ostali prijatelji
Pogrbna povorka
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Pogrbna povorka
Postovanje drage kolege,
Hteo bih da vas obavestim da je jedna lajka marke 110 16v 1600 cm3 13.10.2012 dozivela saobracajku u istocnom Sarajevu. Tako da ako ima nekog zainteresovanog da kupi delove sa nje, ili celu, neka mi se javi na PM. Steta je totalna, direktan sudar, ali ima verovatno dosta stvari koje se mogu iskoristiti....imala je cak i ugradjen sekvenc plin koji je presao svega 10000 ako ne i manje..... Ovo vazi za podrucje Sarajeva, a mozda cu ici tamo licno kako bi skino delove koji mogu da koriste....pa ako ne bude zainterosavanih teramo je na otpad...... Ozaloseni vlasnik i ostali prijatelji
Re: Pogrbna povorka
šteta, ali dobro da nije bilo pogrebne povorke za kojim putnikom u ovoj Ladi, nadam se da ne.. dešavaju se nesreće, samo da nema ozbiljnih posledica kao slupan lim... Naš drugar Željko jedva čeka da proda koju novu Ladu (uvoznik Lada automobila za bih iz Banja Luke) 

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
Putnici su imali vise srece nego pameti....jedan je slomio ruku a drugi rasekao bradu....ugruvani obojica....drugo vozilo bilo neka tojota dzip.....tako da njima nije bilo nista..... najverovatniji uzrok nesrece su bili nove novcijate gume nekog poljskog proizvodjaca, posto je auto u blagoj krivini (padala je kisa) pri 50-60km/h samo nastavio svojim putem bez mogucnosti da se sa njim upravlja...
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Verovatno je i nekog ulja ili dizela bilo na drumu digla ga voda i cvrc... šteta 
Aj je slikaj da vidimo šta i kako ima. Ja sam 29. 30. u Sarajevu pa ako neko ima nešto da hoće a možda bi i ja video dal nešto da uzmem.
Ako ima dobrih delova šteta baciti na otpad
Aj je slikaj da vidimo šta i kako ima. Ja sam 29. 30. u Sarajevu pa ako neko ima nešto da hoće a možda bi i ja video dal nešto da uzmem.
Ako ima dobrih delova šteta baciti na otpad
ne mogu trenutno da slikam, ja sam u bg-u a kada budem isao to ce biti to....ima dosta dobrih delova sigurno...e sad zavisi sta kome treba..