drris66 wrote:. Mislim da nema goreg magistralnog puta u zemlji-zapušten, krpljen, rupičast, truckav!
Ima veruj mi

izdvajam put Svrljig-Aleksinac. izlazi se kod Gornje Toponice. ne znam da li je magistralni, ali je ludilo. takodje put Pirot-Leskovac (ako me pamcenje dobro sluzi)... extra putevi za trening trapa na kolima
inace, put Paracin-Zajecar, danas sam prosao. od Paracina do odvajanja za Stražu su radovi, semafori i radne masine, tako da lagano i oprezno. (relacija oko 25 km) od Straže samo po gasu. ima nesto malo radova na par mesta gde radnici regulisu zastavicama prolaz, ali nema zadrzavanja, osim sto se malo uspori saobracaj na tim deonicama. i dalje je na snazi obilaznica preko Glavice. od iskljucenja sa auto-puta kreni prema Paracinu i na prvom semaforu se odvoji desno, pa na sledecem semaforu opet desno (ima putokaza, pise Zajecar-obilaznica). ima i varijanta da se ne spustas do tog semafora na samom ulazu u grad nego odmah da krenes ka Zajecaru pa se odvajas negde kasnije na obilazak, ali tim putem nisam isao pa ne znam. pricam samo ono sto znam, provereno
sta jos da kazem, ima dosta kamiona ali poseban oprez na traktore, ima ih u finom broju.

kad vec planiras na ovamo, predlazem da svratis i u Grzu, nisam bio ali kazu da je mnogo lepo.
ako jos nesto zatreba, slobodno pitaj