Da.. da nikad završena priča. Objektovno, kola su trošak bilo koja, svaka mora da se održava i sigurno dodje na red prije ili kasnije i popravka.. ali Lada bude uvjek napravljena ovako da budu mogli razni domaći majstori da poprave nešto.. šta je u biti pozitivno, ili ništa drugo, svaki može da ju sam održava, barem zamjena ulja i filtera nije nešto šta ne bih i umetnik ili pesnik mogao sam da napravi... i uštedi novac, jer samo zamjena ulja mislim da nije izpod 100 eura na bilo kojem ovlaštenom servisu, ako pričamo u markama biće samo skuplje..
Šta da kažem, bilo kod kuče (susjeda, rodjaka..) sve i svašta, čovjek može svašta da čuje. Prošle godine cale kupio novog BMW 116d.. Ovo nije nista od kola..zaista. Ja ne znam zašto ljudi kupuju BMW.. stric ima 525 iz 2007 godine.. osim toga što je nekoliko duži i na zadnijm sedištima može neko da sjedi je ovo največa razlika.. 300 eura platiš samu za zamenu ulja.. ili gubiš garanciju... i ovako moraš da sipaš neka ne znam koja skupa ulja, jer se svako plaši da ne bih zajebao turbine.. tvda sjedišta, auto se vozi kao da nema amortizera, svaku najmanje oštičenje asfalta osetiš direktno na guzi..
Lada ima bolja sjedišta, ja zaista uživam kad vozim Ladu, a ne ove malo pre spomenute ili nešto slično.. Sad sam vlastnik druge Lade 111 redom, sa pola godine Škode Felicije koja je bila katastrofa.. i ovako: sa drugarom smo napravili veliki servis na ovoj Ladi sami, zamjena kaiša, španera, filtera i ulja, ukupni troškovi oko 70 eura..

i vozi miško...
Kolko god ima Lada ili jih nema, djelovi se dobije, danas ovo nije problem.. stvarno želim da kad bude novca da kupim novu ladu... moram polako da šdedim pare, samo na odmoru u septembru (more i Maroko) sam potrošio 1600 eura... moram malo da smirim putovalne ambicije i biče nove Lade uskoro.. ali i želja po putovanjima je skoro snažnija kao ova po novoj ladi..
Pogledajte ovo, stvarno ova ljepotica nema konkurencije
http://lada-priora.autobazar.eu/kombi-1 ... 33890.html
Neču ja da budem rob kola i bankira...

i vozit ću jeftina kola u kojim zaista uživam, a ne skupa u kojim samo susjedi misle da se vozač oseča dobro, a vozač se oseča dobro, ne zbog kola, ali zbog toga što misli da drugi misle kako se ima ljepo kad vozi ovaj velik trošak i se konstantno brine za njega skoro ko za svoje zdravlje i život, ako ne više i plača 300 eura za zamjenu ulja

i nema para više za ništa, ni za solidan odmor.. a Lada..nikome neče past u oči, nema brige od krađe auta ili točkova jer ni jedan nov auto nema više 14", plus, još jedna pozitivna strana, jeftinije gume...

plus.. ima pozitivnih stvari bezbroj...
Imre: Moj drugar koji je došao sa Slovačke, živi u Ljubljani ima Ladu u Sloveniji sa slovačkim tablicama već 3. godine, vozi bez problema, često ide za Slovačku i tamo napravi tehnički i plača osiguranje.. nema nikakvih problema.