Altinjanin 112

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Samarij
Automobil: lada, chevrolet

Re: Altinjanin 112

Post by Samarij »

E, pa naravno da radi, bila je u dobrim rukama.
Pozdrav iz Slovenije :hello

Baš mi je dobar osječaj, što vidim,da dobro radi tvoja lajka. A što se dešava brisačima? Još uvijek rade? Ako još rade, onda treba patentirati moje rešenje ;) .

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

1.5!ma rade,sve radi bre Samarij ko iz Toljatija da je sad izasla :D :D da patent je za :prvi :prvi :prvi :prvi
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Boki78

Post by Boki78 »

extra :)

altinjanin

Post by altinjanin »

Jutros poranio u sup na bezanijskoj kosi,kad imam sta da vidim ,od 8h rade,a ja stogao u 7:10 :x mrzelo me da se vracam kuci,napravio malo krug,upalio grejanje,zvanicno pocela sezona u Vaz-u :twisted: ;) .Odradih sve,kasnije cu da lepim novu nalepnicu na onu providnu foliju.

Boki78

Post by Boki78 »

Uzmi nalepnicu za Samsung Galaxy S3. Istu imas na buvljaku (drugi red sa desne strane od centralnog ulaza) za 200 dinara. Ako nikada pre nisi radio sa tim nalepnicama ima par stosicja. Prvo sama nalepnica se nalazi izmedju dve zastitne folije. Na jednoj pise da se skida pre lepljenja, a na drugoj posle. Naravno podrazumeva se da ces to lepiti na telefon, a ne na soferku :mrgreen: pa iz tog razloga za tebe vazi obrnuto. Prvo skini onu koja pise da se skida posle. Zalepi nalepnicu ali gledaj da to uradis uz samu ivicu na kojoj se nalazi oznaka za odlepi pre, pa onda visak odfikari makazama, odlepi zastitnu foliju i stavi na soferku. :)

altinjanin

Post by altinjanin »

Video sam,ima broj 1-prvo skidanje,i 2 drugo skidanje.E vec imam frku,sj...cu nesto 100 posto :shoot :shoot :shoot :mrgreen: :mrgreen:

altinjanin

Post by altinjanin »

sj... :prvi :shoot :shoot :shoot dobar sam ovaj put bio,lepo sam registracionu nalepnicu odlepio,pravilno,ali sam zeznuo onu providnu foliju,ispala mi u prasinu :x ,tako da sam nalepio opet na staklo,nema veze,barem nema papira kao prosle godine :mrgreen: :mrgreen: .nego evo da konacno,mislim da je to to,rresenje,mog problema sto nije htela lajka da pali iz prve,pre 6 dana sam otisao da mi dotegnu kais alternatora,jer je povremeno cvileo,a narociti ako upalim grejec zadnjeg stakla,ili maglenke,lepo su dotegli,i od tada auto pali ko mina,e sad da li to ima veze ili nema pojma nemam,ali koliko vidim kvar je resen :prvi

Boki78

Post by Boki78 »

Ma to te gremlin zavitlava :P
:mrgreen:

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Muzičari... smotani ste ko sajle! Što nisi nazvao kad si je ispustio da se požališ samo bi ti rekao da je opereš ispod česme i ona ko nova?! Nema tu lepka da ga spereš.

altinjanin

Post by altinjanin »

Je l' ko sajla od podizaca stakla? :mrgreen: :mrgreen: Ma bas mi je bilo do zvanja,sve sam pominjao :mrgreen:

ivan_lakcevic

Post by ivan_lakcevic »

altinjanin kolko je zgazila km tvoja lajka? :) razlika izmedju 110 i 112 je? sjutra gledam dako pazarim onu moju od 50590km :) ,problem samo sa djelovima za veliki servis,bih da uradim kompletan,ali niko nedaje garanciju nikakvu...sta raditi neznam...i djelovi sve fals...kineska vodena pumpa...pi

Boki78

Post by Boki78 »

ImageImage
ivan_lakcevic wrote:kineska vodena pumpa...pi
Kineska vodena pumpa ti sluti remont glave motora ... Tj. pokusaj da je izbegnes ako je ikako moguce.

altinjanin

Post by altinjanin »

Satic kuca evo 95 000,jos malo pa stotka[to ce za par meseci da se odradi] :xixi .Pa evo Boki78 je stavio slike,glavna razlika ti je 110 nema peta vrata.Trebalo je Boki78 moju da stavis lajku,lepsa je od ove 112! ;)

Boki78

Post by Boki78 »

Izvolte :)

Image

altinjanin

Post by altinjanin »

eeeeeeeeee..tako... :xixi :xixi :xixi kako slusas Admina,inace :-x RAUS!!!!!

Post Reply