Evo i moje Ruskinje....
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Evo i moje Ruskinje....
Imam jos slika,ali nisam bas vest sa upload-om,pa cu ih valjda dodati kasnije.Nadam se da cete steci predstavu o autu,a ostalo u sustini,mislim da nije presudno.....
"The road goes on forever"
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Re: Evo i moje Ruskinje....
svaka cast za sincinu, vec voli da pere i odrzava Ladu 
odlicna lajka!
klinca si vec zarazio, svaka cast.
mislim da negde imam nove stopaljke za karavanku, pogledacu
klinca si vec zarazio, svaka cast.
mislim da negde imam nove stopaljke za karavanku, pogledacu
j***** auto bez kardana
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Dobro izgleda Lada samo ja bih zacrnio i drugi stub i skinuo bih plavu farbu sa bravice. Fabricki je pocinkovana 
Vau,iskreno,nisam bas ocekivao da cete je odmah primetiti,tako da sam se veoma prijatno iznenadio.Hvala na komplimentima,lada inace ima prvih 37.000 km na satu,a ofarbana je cela spolja akrilom,jer je matirala od stajanja,a rezervna guma je jos original fabricka.Imam nekih planova oko njenog Visocanstva "Lade",ali jos uvek nisam nista izdefinisao,to je jos jedan od razloga mog prisustva na forumu.Ponovicu da sam nov,pa ako ima nesto sto sam izostavio,nemojte se uzdrzavati da me obavestite.Ako budete pravili neki skup isl.,voleo bih da se nadjem na spisku prisutnih...
ajd redom:
felne 5x13 od 2103 ili 2106 umesto fabrickih 4,5x13 i pasuju ti originalne radkapne
gume 185/60/13
servo kocnica od 2103/06, ugradnja je za jedan dan a drasticno ce poboljsati utisak u voznji
lepo bi joj stajale i prohromske rub lajsne od 2103/06
motor od 1600ccm i 5b menjac za kraj. ugradnja bez prepravki, cisto odsrafi zasrafi posao
OBAVEZNO detaljna antikorozivna zastita odozdo i plasticna podkrila na sva 4 tocka
felne 5x13 od 2103 ili 2106 umesto fabrickih 4,5x13 i pasuju ti originalne radkapne
gume 185/60/13
servo kocnica od 2103/06, ugradnja je za jedan dan a drasticno ce poboljsati utisak u voznji
lepo bi joj stajale i prohromske rub lajsne od 2103/06
motor od 1600ccm i 5b menjac za kraj. ugradnja bez prepravki, cisto odsrafi zasrafi posao
OBAVEZNO detaljna antikorozivna zastita odozdo i plasticna podkrila na sva 4 tocka
j***** auto bez kardana
E,Djape,ti bas umes da ostavis coveka bez texta......Dogovoreno!Svidja mi se nacin na koji razmisljas! To ja zovem konstruktivan predlog! Usvaja se!!!Detalji otom-potom,moze?
čuvaj ovo klasičnu ljepoticu da je bude i mali malo provozao kad položi vozački ispit
ali oko ne znam kakvih planova oko nje, ja bih ti predložio da je čuvaš da bude takva kakva jeste..
sve ostalo je uništavanje klasične ljepote po mom mišljenju..

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
vazman wrote:čuvaj ovo klasičnu ljepoticu da je bude i mali malo provozao kad položi vozački ispitali oko ne znam kakvih planova oko nje, ja bih ti predložio da je čuvaš da bude takva kakva jeste..
sve ostalo je uništavanje klasične ljepote po mom mišljenju..
Ma ne verujem da ce biti velikih vizuelnih promena,nego cisto poboljsanje voznih karakteristika iliti sitnije modifikacije radi stabilnosti(felne),sigurnosti(servo kocnica),trajnosti(zastita podvozja)itd....Pedja je to lepse ocrtao u nekoliko teza.
Cale je hteo da kupi pre par godina Karavanku,ali nije mogao da nadje,pa je uzeo 2101 
Inace,lepa Lada
Inace,lepa Lada
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
zaboravih, balans stangla od 2103 je kruca pa ce se i manje naginjati lajka. takodje bez prepravki
j***** auto bez kardana
djape1977 wrote:zaboravih, balans stangla od 2103 je kruca pa ce se i manje naginjati lajka. takodje bez prepravki
Hvala za savet,upamceno!
Alexa wrote:Cale je hteo da kupi pre par godina Karavanku,ali nije mogao da nadje,pa je uzeo 2101
Inace,lepa Lada
Hvala,hvala....Potrudicu se da ostane takva sto duze...
extra izgleda kao nova je lajka