Bahati vozaci na putevima ugrozavaju bezbednost

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Post Reply
Zile
Automobil: LADA 112 1.6 16V

Bahati vozaci na putevima ugrozavaju bezbednost

Post by Zile »

Vidjao sam bezbroj puta budala na drumovima i da kazem o cemu rec.Danas sam isao kod jednog kolege u stepojevac pa rekoh hajde da povedem klinca samnom da se dete malo izigra sa.njegovom decom.Kad sam se vracao kuci za Lazarevac isao sam magistralom isao sam nekih 70km/h jer je ogranicenje 80km/h a nisam nigde zurio,znaci laganica i bezbedno a mali je bio u sedistu za dete vezano plus vezano sediste pojasevima.gledam u moj levi retrovizor i gledam audi obilazi na punoj liniji obilazi sleper iza mene i mene i uledi covek u makazice ja malo prikocio i on se uglavi izmedju mene i auta ispred mene i opet audi obilazi na punoj liniji u susret mu idu vozila i on nista niti je dao migavac niti je imao upaljena svetla zampatio sam mu registraciju.kad sam stigao kuci rekoh odoh da.kupim antifriz do radnje kad vidim stize taj isti audi i ulazi vozac u radnju i prica sa prodavcem delova,brate znas kako ide makina otidao sam je 160 ibarskom znaci ludilo ovi misevi sa krsevima idu sporo znas kakav sam andrenalin imao.Dok sam razgledao jos nesto u radnji slusao sam taj razgovor i tada mi pukao film doslo mi da ga udarim da se onesvesti.Klinac tek polozio i seo u auto od 2500 kubika i ludira se na putu i ugrozava ostale ucesnike u saobracaju mogao je da ubije nekoga na putu zbog njegovog andrenalina i k...cenja.Ali nekad nisam udario nekoga slabijeg od mene samo sam sto sta rekao on ko picka cuti.Znaci mnogi nepostuju nikakve propise vec voze bahato i naprave gomilu prekrsaja za 30 mon voznje obilaze na punoj prekoracenje voze pijani prolaze na crveno znaci haos je.Ovaj zakon bi trebao da bude jos dva puta strozi za pravljenje ovakvih prkrsaja,jer mogu da nekoga neduznog da povrede ili ubiju.Mnogi su pokupovali kola koju su brza i mnogo kubika i konja ali mi jos nemamo puteve za takva vozila.Okej neka ljudi kupuju ali neka se prilagode nasim uslovima u saobracaju a ne da luduju po putevim.Sad kad je pao sneg ja sam imao sve cetiri zimske nove gume kao sto je po zakonu i mene je policija zaustavila da proveri gume i da izmere saru a jednu alfu koja je novijeg godista nisu zaustavili jer racunaju noviji auto a bas ta alfa je imala letnje gume i svo vreme po snegu vozio sa letnjim gumama.Ali policija zaustavlja obicne gradjane sa obicnim vozilima ciji vlasnici postuju zakon odrzavaju vozila tehnicki ispravna a nezaustavljaju strana vozila koja su od 3000 5000 evra je po njima su ta vozila ispravna sto posto koja su presla po 300000 km ali kad vide jugica ili neko drugo vozilo odmah zaustave.Sve saobracajne udese sto se desavaju mahom naprave vozila strane proizvodnje.Svaka cast vlasnicima stranih vozilima proizvodnje koji postuju zakon.

djape1977

Re: Bahati vozaci na putevima ugrozavaju bezbednost

Post by djape1977 »

ili lemaj majmune ili im pomozi da izlete sa puta. prica na tu temu je suvisna.

pozz
j***** auto bez kardana

Post Reply