Misljenje za velicinu guma...
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Re: Misljenje za velicinu guma...
pisao sam ja o skladistu u Rumi, stvarno je ogroman lager ali nisu bas dzabe gume
j***** auto bez kardana
Kod mene su 175/65/R14 . Gde mogu da nabavim druge felne da bih stavio letnje gume!
recimo kod mene. fiatove 14" celicne za 20e komad u odlicnom stanju
j***** auto bez kardana
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
skočila cena 
- bruyoni
Znaaam... pre godinu dana sam uzeo za 10€, pre šest meseci za 15€. Digli im cenu vozači zuntoa i naši putari
Nemoj ni slučajno da uzimaš polovne . Moje lično iskustvo. Kupio 4 letnje gume polovne iz uvoza kod vulkanizera u Subotici u super stanju tako reći perfektne 15 E po komadu. Posle mesec dana vožnje zadnji deo kola je počeo da se šeta (ljulja) kada sam vozio polako do jedno 30 na sat. Preko 30 na sat se nije osetilo skoro ništa. Na jednoj gumi popustilo platno pojavila se kvrga na gumi. Morao sam kupiti 2 nove. Kupio sam SAVA Eskimo S3+ za sve vremenske uslove ili MS. Zbog novog propisa. Sada su trenutno letnje gume na zadnjim točkovima. Za ovu godinu ću da kupim još 2 MS gume. Zato kupuj nove i ne razmišljaj da ćeš proći jeftinije. 
Nije mi problem za gume vec bih felne, ako treba i nove
- belipotok2
- Automobil: lada111 1.5 8v
ja koristim 175/ r70/13 i zadovoljan sam;)
Šta da ti kažem,kad ništa neznam
-
lada-senta
Pa judi neznam,ali ja sam video oglas neke firme iz baograda na internetu,kada sam trazio stvari za ladu. Oni su tamo imali fiatove felne ,nove u kutiji za 25 eura po komadu. Ako to gledamo,onda je 20 za korisceno puno...Bas cu probati ponovo da nadjem taj oglas.Ako nadjem,postavicu link.
jeftine kineske felne za fiate. mekane kao od zvake da su napravljene. prva rupa i gotova je.
j***** auto bez kardana
-
lada-senta
Hvala djape,ja razmisjao da kupim 
-
lada-senta
Hmm,jel zna neko nesto iz iskustva kakve su gume u praksi Tigar TG 625?? Nasaosam jeftino,samo neznam dali da uzmem,pa evo da cujem neka misljenja onih koji su to imali....Unapred hvala.
Ako je baš jeftino, kupi, ali o udobnosti ne misli puno (ja sam ih imao ,ali samo iz razloga što dosta puta pocepam gumu na terenu, pa mi cena dosta znaci).
http://www.palvet.webs.com/
- bruyoni
625 se ne proizvodi baš ima dosta, zamenila ju je 635 jedno tri godine pre nego što je Michelin uzeo Tigar što znači da su te baš matore, ja bi zaobišao osim ako nije baš baš povoljno