Servisi
Moderator: BokeYGTi
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Re: Servisi
pitaj naseg kolegu Djape1977, dobri majstori zbog slabih plata vise ne rade po tudjim servisima, a s obzirom da su po naravi obicno i posteni i skromni po cenama obicno nikada ne nakupe dovoljno finansija da naprave svoj servis
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Bezi od ovih iz Beolade,jedino da kod njih kupis deo,ostalo bezi!Ruski-sacuvaj boze...Imam ja u Zemunu dobre majstore,i elektricar i mehanicar,provereno,znaci preporuka zaista.rina wrote:i šta bi na kraju?
ruski? beolada? neko drugi?
ima li u bg (po mogućstvu zemun ili nbg) neki pristojan i pouzdan servis ili majstor?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
rzamišljao sam i njega da kontaktiram, ali ne znam u kom je fazonu čovek, da li se baš bavi time ili samo kad ima vremena, pa reko da ga ne cimam.pitaj naseg kolegu Djape1977...
jel su to oni što su sredili tvoja kola pre puta u sloveniju?altinjanin wrote: Imam ja u Zemunu dobre majstore,i elektricar i mehanicar,provereno,znaci preporuka zaista.
zezam se.
ajd pošalji mi neke podatke na pp. pa ću da vidim da li da cimam djapea ili njih.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- belipotok2
- Automobil: lada111 1.5 8v
Re:
pozdravaltinjanin wrote:servis je ok,ima veca garaza,dizalica...ima sve originale...samo skupi su,menjao sam plasticni prsten na menjacu,350 din kosta ,a ruke 700!
reci mi gde u kom servisu mogu svoju lajku 111 /1.5 8v 2002/ da odvezem na kompjuter i koliko kosta otprilike..
vise neznam gde da je teram ,stalno menjam neke majstore i nikako mi ne odgovaraju,znaci servis da je ok i da nisu preterano skupi/ako moze neki broj za kontakt/
hvala na pomoci
Šta da ti kažem,kad ništa neznam
- belipotok2
- Automobil: lada111 1.5 8v
zaobilazite ruski servis
dere samo, tako.. jos me ledja peku
dere samo, tako.. jos me ledja peku
Šta da ti kažem,kad ništa neznam
Може ли ми неко препоручити неки сервис за искључивање имобилајзера за Фиат Браво? И која је цена отприлике?
Хвала!
Хвала!
Sa teritorije Severne backe Brporucujem dva servisa ::
BH auto servis u Horgosu ........specijalizovan za lade i postoji vec 30 god. Isporucuje i delove putem brze dostave .
Radi dosta jetino a delovi su orginal ruski sa indexom .
TDI servis u Subotici koji radi i elektroniku , ali moram da priznam da su i prilicno skupi
BH auto servis u Horgosu ........specijalizovan za lade i postoji vec 30 god. Isporucuje i delove putem brze dostave .
TDI servis u Subotici koji radi i elektroniku , ali moram da priznam da su i prilicno skupi
Nije sve bas tako
Dali moze neko da mi preporuci dobar servis u NS koji radi dijagnostiku a da pri tome ne insistiraju odmah i na popravci.
Zar stvarno u NS nema ni jedan servis za dijagnostiku koji zasluzuje preporuku? 
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Jesi li probao DDM company?
Najiskrenije receno nisam
probacu da ih kontaktiram
Taj u Horgosu ima li neki link ili broj tel ..Comodore wrote:Sa teritorije Severne backe Brporucujem dva servisa ::
Da li moze jos koja rec vise o tom servisu
Zivce ce mi pokidati ova Lajka 
Nov akumulator,kablovi.nova bobina-auto trza pogotovo na malim obrtajima
Vergla svaki put 3-4 sec pre nego sto upali
Dajte mi molim vas adresu nekog ko se zaista razume u Ladu Nivu,posto ne mogu vise da kidam zivce sa ovim lokalnim 'majstorima'
Brezon otisao na diferencijalu pa je nesto 'nabudzio' kod strugara i sad kad vozim off road (pogotovo na uzbrdici) cuje se kako lupa kao da ce da otpadne
Nov akumulator,kablovi.nova bobina-auto trza pogotovo na malim obrtajima
Vergla svaki put 3-4 sec pre nego sto upali
Dajte mi molim vas adresu nekog ko se zaista razume u Ladu Nivu,posto ne mogu vise da kidam zivce sa ovim lokalnim 'majstorima'
Brezon otisao na diferencijalu pa je nesto 'nabudzio' kod strugara i sad kad vozim off road (pogotovo na uzbrdici) cuje se kako lupa kao da ce da otpadne