2107 moga oca (Jakov)
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Re: 2107 moga oca (Jakov)
Jos se zalis,ja sam se zaleteo i pre godinu-dve platio masku 30 evra,a nevredi te pare,jer nije savrseno ocuvana...
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
ma ne zalim se, samo kazem ako nekog zanima da potrazim broj prodavnice jer su mnogo jeftiniji i prodaju nove delove, a i ta maska koju sam spomenuo kod belog je isto bila sva ostecena...Alexa wrote:Jos se zalis,ja sam se zaleteo i pre godinu-dve platio masku 30 evra,a nevredi te pare,jer nije savrseno ocuvana...
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Daj ali prvo pogledaj da se slučajno firma ne zove auto rus. Njih izbegni.Marety wrote:Dare wrote:018 203 334Alexa wrote:Jel ima sajt prodavnice ?
Ili makar broj ?
Ja sam iz Nisa i znam Belog moje cisto misljenje je da su mu cene malo prepucane... Za prednju masku od 2106 mi je trazio oko 1500 din a ja sam isto tako nasao u Nisu prodavnicu auto delova koja svoje delove narucuje iz Rusije i nasao sam prednju novu masku za samo 1200 din... Ako vas zanima potrazicu mislim da imam negde vizit kartu da vam dam kontakt podatke
Što se tiče cenovnika, pa najskuplji je Auto Lider sa Obilićevog venca ali s razlogom.
nije auto rus oni isto deru znam ih dobro sad cu da pogledam da nadjem vizitku, ali u svakom slucaju i ako ne nadjem prosetacu se do radnje pa cu nabaviti kontakt podatke
U pitanju jeste Auto Lider i jeste da su mu cene vise ali kao i sto si rekao sa razlogom, ali opet su mnogo jeftinije nego kod Belog koji prodaje polovne delove...
Evo kontakt podataka
018/4514-998
063/773-1-918
063/406-834
Istinski se nadam da sam nekom pomogao...
Evo kontakt podataka
018/4514-998
063/773-1-918
063/406-834
Istinski se nadam da sam nekom pomogao...
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Mene kod niških dobavljača delova jedino nervira to što ako nešto nemaju, oni tvrde da to ne postoji.
A ja znam da postoji
A ja znam da postoji
desava se to...
meni koliko su puta tako nesto rekli... 
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Meni Auto rus uvek nadje u katalogu to sto treba i naruci, ako nema trenutno.
auto lider isto narucuje ali je jeftiniji od auto rusaMiljan wrote:Meni Auto rus uvek nadje u katalogu to sto treba i naruci, ako nema trenutno.
- draganjakov
Konacno je usao motor u ladu 2.0 8v dve bregaste oko 115ks (po saobracajnoj je 117) veberov karbburator koji je jutros malo ustelovan posto je trosio litar goriba na 500m. sve je upasovano na ladin menjac malo sam ga probao lepo se ponasa i mnogo dobro ide samo imam mali probrm ne ce da stane kad ja hocu, ali ce se i to srediti. Dobila je centralnu bravu sa skakavcem kljucem. sad samo treba da je sredim limariski pa da pocnem da pakujem enterijer. Slike ce uskoro posto su mi makli telefon ne mogu da je slikam.
lada je zakon
e da...
za pocetak ti trebaju MNOGO sire gume, zatim kvalitetni diskovi i grafitne plocice i bilo bi pozeljno pojacani servo kocnica od 2103 ili 2106 a jos bolje od te iste 132ke mada taj zahvat vec zahteva malu prepravku.
ustanovices posle pola sata voznje da je to sad potpuno druga zivotinja i da ces morati da poradis i na ogibljenju. nije moja crvena karavanka slucajno bila spustena i rasirena...
usput, jel ti sad prednji kraj stoji vislje nego sto je bio sa originalnim motorom?
kako si odradio vezu izmedju pedale gasa i karburatora?
za pocetak ti trebaju MNOGO sire gume, zatim kvalitetni diskovi i grafitne plocice i bilo bi pozeljno pojacani servo kocnica od 2103 ili 2106 a jos bolje od te iste 132ke mada taj zahvat vec zahteva malu prepravku.
ustanovices posle pola sata voznje da je to sad potpuno druga zivotinja i da ces morati da poradis i na ogibljenju. nije moja crvena karavanka slucajno bila spustena i rasirena...
usput, jel ti sad prednji kraj stoji vislje nego sto je bio sa originalnim motorom?
kako si odradio vezu izmedju pedale gasa i karburatora?
j***** auto bez kardana
- draganjakov
Sad je mnogo drugacije ima snage mnogo. U 3 potopis gas slajfuje ne stigne difer da odradi nego kopaju oba tocka. Jeste prednji kraj je malo vislji to me je iznenadilo. Veza izmedju poluge gasa je kombinovano od 3 modela auta pedala u kabini je ostala komplet stara na nju se nastavlja sajla od keca (navarena kukica na kraj sajle da bi moglo lepo da se zakaci) i na kraju kompletan onaj mehanizam od 132 sa polugama. Ja sam odusevljen kako auto ide koliko sam ga ja probao, posto je u fazi sredjivanja i nije registrovan ne mogu mnogo da ga vozim
lada je zakon
-
Boki78
Mozda nije lose pozuriti sa celim projektom. Ovi talenti iz drzavne uprave donose novi pravilnik vezan za tehnicki, ateste etc. Em ce za ovakve izmene da traze projekat, em su nabili cene za nepoverovati.
motor je laksi od ladinog za dobrih 25kg iako ima jednu bregastu i 500ccm vise.
sistem gasa moze mnogo jednostavnije, sa ladinim delovima, bez sajle.
obavezno namontiraj onaj suspleh sto ide preko anlasera kod lade jer ce ti sad izduv biti jos blize automatu anlasera i spalice ga za nekoliko dana.
ima snage kao da si joj dodao jos jedan motor od juga recimo. bez 205 guma ni ne pomisljaj, i to nekih mekanih, tipa toyo proxies
sistem gasa moze mnogo jednostavnije, sa ladinim delovima, bez sajle.
obavezno namontiraj onaj suspleh sto ide preko anlasera kod lade jer ce ti sad izduv biti jos blize automatu anlasera i spalice ga za nekoliko dana.
ima snage kao da si joj dodao jos jedan motor od juga recimo. bez 205 guma ni ne pomisljaj, i to nekih mekanih, tipa toyo proxies
j***** auto bez kardana
- draganjakov
Kod mene ima mnogo vise snage posto je ovode bio motor od 1.3 sa kaisom i 700 kubika vise malte ne kao dva ladina
lada je zakon