caleotovu samaru 1300 i ujakovu corsu 1.5 dizel.Obe su iz 1990,caletova samara je presla 140000 i to uglavnom na letnjim putevima vukuci ili kamp kucu,ili kosnice ili tek izvrcan med.Posto mi je cale radio u fabrici obuca,napravio je neki poseban vosak sa kojim je jos tad namazao kola,a ni dan danas se nije pojavila ni tackica rdje.To je druga stvar,sto ni do danas nije mogao skroz da ukloni vosak sa kola.
Corsa je presla 130000,nikad nije sisla sa asfalta,unutra je lepa i ocuvana,ali limarija ja vec bila farbana na vise mesta a trebalo bi opet.Sa motorom nije imao problema,mada sad vec dimi kao sleper,a sve ostalo mu je crkavalo,od kocnica do elektronike.Kod majstora sam ga slepao sa samarom vise puta,na prstima ne mogu izbrojati koliko,dok smo samaru samo jednom slepali i to samo zbog toga,sto je zaboravio da registruje,pa su mu panduri oduzeli tablice...
Tako da sve zavisi ko sta ocekuje od kola.Da li hoce da sedi u lepim kolima,ili da ima sigurnost da nece stati na putu.
Inace fabija od jednog poznanika,2004 godiste truli na sve strane,oko tockova je skroz uhvatila rdja,a nacelo je bas dobro i iznad sofersajbne,gde po mos misljenju ne bi trebalo ni u ludilu,posebno ne na kolima ovog godista.