Evo i moje Ruskinje....
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Evo i moje Ruskinje....
Hvala,Zile...Trudim se...Mada,cekam da prodju praznici,dobila je par bubuljica na levom zadnjem rubu.... 
"The road goes on forever"
Zanima me, da li u 2102 kao sto je tvoja lada ide getriba 5-brzinska, oznake 131BB1A1005 2.5 d iz Fiat 131 (8144.61) direkt na 1200cc? Trebaju li kakve prerade?
Djape jel ima nesto od onih stopaljki za karavan 2102, treba mi hitno?
Koji auto ide 120 km/h po makadamu? Službeni!
ni blizu drugar. zvono ne pasuje na ladin blok, ladino zvono ne moze na taj menjac, duzi je, visi i moras da seces tunel menjaca da bi ga ugradio. taj menjac ide u 131m 132 i argentu i to je to.major wrote:Zanima me, da li u 2102 kao sto je tvoja lada ide getriba 5-brzinska, oznake 131BB1A1005 2.5 d iz Fiat 131 (8144.61) direkt na 1200cc? Trebaju li kakve prerade?
nisam jos iskopao stopke, selim radionicu, popizdeo sam od kutija, kad dodjem do njih javim ti
j***** auto bez kardana
j***** auto bez kardana
Buraz izvini, ja vec kupio u medjuvremenu, nasao na kupindu od nekog lika iz Kragujevca, aj videcu ako ne prodas pa kad budem pri kesu da ih kupim da imam u rezervi, trenutno sam ostao dekintiran i bez posla... Tebi hvala sto si se potrudio da nadjes i izvini jos jednom, nadam se da nije problem...
Koji auto ide 120 km/h po makadamu? Službeni!