Ovaj problem lupanja i skripanja u prednjem desnom tocku mi se pojavio ima vec dve godine. Jabucice sam menjao ali lupanje je ostalo. Menjao sam i jednu gumicu na balans stangli i opet isto. Kada pritisnem rukom desno krilo cuje se kao krckanje ili skripanje nekih gumica.
Sta bi to moglo da bude, ja sumnjam na one gumice na viljuski.
Lupanje i skripa u prednjem desnom tocku.
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Re: Lupanje i skripa u prednjem desnom tocku.
Te gumice u viljuski su sto posto......stavi malo ulja na njih ako nemas vremena sad da ih menjas...tj.ako nisu bas prsle....
Pretpostavljam i ja da su one jer kad pada kisa onda nema krckanja, namokre se sigurno.
Ma voleo bih da ih zamenim jer se cuje i luppanje.
A svemu je kriv put za u tasbinu, 4 km. je bas los put a svaku drugu nedelju idem tamo.
Kako se one menjaju zna li neko, to sam svojevremeno menjao na 101 i nije toliko komplikovano bilo. Stojadin ih ima pozadi.
Ma voleo bih da ih zamenim jer se cuje i luppanje.
A svemu je kriv put za u tasbinu, 4 km. je bas los put a svaku drugu nedelju idem tamo.
Kako se one menjaju zna li neko, to sam svojevremeno menjao na 101 i nije toliko komplikovano bilo. Stojadin ih ima pozadi.
Slicno nesto,skoro isto kao i na 101 pozadi....samo ako nisu puno zapekle...ako jesu malo jaci sekac i teraj