Ja i moja bjela raketa(lada 110)

OBAVEZNO!!! Pozivamo sve članove da se predstave i napišu nešto o sebi !!!

Moderators: BokeYGTi, zoran86

Post Reply
Martin Skopje
Automobil: lada 110

Ja i moja bjela raketa(lada 110)

Post by Martin Skopje »

Pozdrav svima vec dugo vreme pratim ovaj forum al nikako da se registriram eto sad je dosao i taj moment kada me je moja lada natjerala da je upoznam sa njeno drustvo :D . Ja sam Martin dolazim i Skopje Makedonija imam 20 godina radim i ujedno i studiram al nekako nemogu sve da postignem pa mi faks malo na pauzi :sad: ljubitelj sam marke lade al eto ukratko cu da vam kazem kako sam se zaljubio.. pre tri godina moj otac je hteo da menja svoj stari auto al nije znao sta da uzme, i tako jedan dan se vracam ja iz skole mrzilo me da idem pjeske pa sam zvao taksi kad ono dolazi neki sivi auto sa natpisom lada 110 i broj iz taksija sta sam ih zvao, i ja tako lagano usao i covjek koji je vozio auto bio je na vozrasti oko 22-28 i normalno ko i svaki covjek sam pitao malo za auto kako ide koju je godinu kako djelove i to lik je rekoa da je zadovoljan iz auta i do sad da nije imao nikakve probleme osim sta je radio servise na ulje filtere i to.Pa je malo nagazio i tada je bio ono vrv sta nisam ocekivao da lada se tako ponasa na cesti bila je to lada u top formi imala je oko 130.000 km al lik kako i svaki mladic odrzavao je na maksimumu i ja tako zadovoljan dosao kuci zvao otac i rekao mu za ladu kad ono neki njegov prijatelj prodaje lada 110 2002 godinu sa kilometrazu 18.000 km kada mi to rekao jedva sam cekao da idemo da je vidimo i eto on dolazi iz posla i zove na mobitel da mu otvorim kapiju i sta da vidim bjela lada 110 bio sam presrecan kao da sam dobio na loto. auto je bio fabrika imao je najlone na sjedistu i to je to auto se preselio kod nama u dvoristu.Kada sam iduci dan rekoa na frendove da sam kupio novi auto kada sam rekoa marku auta svi se radili neke face kao to je krsh jedva ide i to pa nakon nedelju dana sam morao preku noci da uzmem rezervni kljuc iz auta i da uzmeme frendove da im dokazem sta je auto naravno vozili se po grad ja pazio na muriju i oni su se voodusevili pa je jedan frend iz njih kupio 112 i tako je sve pocelo,i da kazem da moja lada nije nikada bila na servisu sve sam sam menjao i radio oko te sitnice za odrzavanja i znam svaki straf gdje stoi i eto sad dolaze mi musterije zovu me da i popravim lade :D to je to ispricavam se na dugackoj prici.. :prvi

Image Image Image Image Image Image
Last edited by Martin Skopje on Sun Mar 24, 2013 11:33 pm, edited 1 time in total.
LADA VOZI DADA

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Re: Ja i moja bjela raketa(lada 110)

Post by altinjanin »

:hello Zdravo Martine!!!
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

Bravo Martine :hello

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Dobro dasao Martine.

Ajvanho
Automobil: Lada 111 1.5 16v

Post by Ajvanho »

:hello
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.

Zile
Automobil: LADA 112 1.6 16V

Post by Zile »

pozdrav

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Pozdrav.

vazman
Automobil: Lada 111+2103

Post by vazman »

Pozdrav.. :) da, da.. nema šta, Lada je zakon 8) :D Lepa ti je Lada, ali gde su napisi, bre ??? :) Ukrao jih još jedan ljubitelj Lade.. :D
Image
"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom :)
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera

Martin Skopje

Post by Martin Skopje »

vazman wrote:Pozdrav.. :) da, da.. nema šta, Lada je zakon 8) :D Lepa ti je Lada, ali gde su napisi, bre ??? :) Ukrao jih još jedan ljubitelj Lade.. :D
nisam te bash razumeo sta gde su ? ako mislis za slika ova Lada Made in Russia da da morao sam da kradem sliku upala mi u oko :D
LADA VOZI DADA

vazman
Automobil: Lada 111+2103

Post by vazman »

Martin Skopje wrote:
vazman wrote:Pozdrav.. :) da, da.. nema šta, Lada je zakon 8) :D Lepa ti je Lada, ali gde su napisi, bre ??? :) Ukrao jih još jedan ljubitelj Lade.. :D
nisam te bash razumeo sta gde su ? ako mislis za slika ova Lada Made in Russia da da morao sam da kradem sliku upala mi u oko :D
Nije sličica avtara u pitanju, ovo si dobro napravio, ovakvog kao ja i ti bih svi morali da imaju :D
Ja mislim na napis "lada110" kojeg nema na gepeku od tvoje bele ljepotice :) Ovo je jedina greška koju ima.. :D
Image
"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom :)
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera

Martin Skopje

Post by Martin Skopje »

vazman wrote:
Martin Skopje wrote:
Nije sličica avtara u pitanju, ovo si dobro napravio, ovakvog kao ja i ti bih svi morali da imaju :D
Ja mislim na napis "lada110" kojeg nema na gepeku od tvoje bele ljepotice :) Ovo je jedina greška koju ima.. :D
e sad te razumem a izvadio sam to lada 110 zbog toga sta su slove bile uzasne pala i boja od pranje i sve je bilo crno nije se dobri citalo a avatar je zakon 8)
LADA VOZI DADA

zlatko83vr

Post by zlatko83vr »

Sinisa R
Automobil: Riva 2107

Post by Sinisa R »

Build for Siberia, not for suburbia!

Martin Skopje