Već preko 30 godina u porodici imamo narandžastu ladu 2106 super. Pokojni deka ju je kupio novu 80te. Kad je umro 90te bila je garažirana u selu sve dok ćale 2000te nije počeo da je vozi. Tada je prešla 40K km. Motor je redovno održavan i u auto je stvarno dosta uloženo tokom godina, a nije se puno ni vozio. TNG uređaj je ugrađen u ovlašćenom Landirenzo servisu i ima atest, do sada nismo imali nikakvih problema. Boca je 50l. Na tridesetogodišnjicu (70K km) je prvi put rađena kompletno limarija, urađene su joj sajtne, zaštićena je odzdo i prefarbana je kompletno u originalnu orange boju. Zadržane su originalne niklovane lajsne, zarđale felne su prefarbane u srebrno. Tako da sad izgleda picikato! Ćale se zezo pa je ugradio alarm, centralnu bravu na daljinsko zaključavanje, pali se na dugme poseban taster

, ugradio je poziciona svetla na svim vratima i treće štop svetlo na zadnjem staklu.
Pored atestirane kuke za vuču, imamo i prikolicu fabričke izrade nosivosti 500kg koja je funkcionalna, struja je povezana sa kolima pa rade poziciono i štop svetlo, ali dugo nije registrovana (nismo je često koristili, pa nismo imali potrebu da je registrujemo, terali smo je u selu gde nam je i najviše bila potrebna).
Ja sam kao vozač početnik vozio ladu pre nego što sam seo u fiat uno. Tako da mi je lajka bila prva ljubav.

Posle više godina službe, uno ode 2009. na krckanje (sistem staro za novo) pa sam uzeo punto classic, a baš ovih dana kupujem 500l nacionale. Ćale će zadržati puntića jer je maltene nov.
Teška srca, odlučili smo da ipak prodamo lajku iako su nas mnogi odgovarali.
Otvorio sam temu u odeljku PRODAJEM
viewtopic.php?f=22&t=4969 pa ko želi može da pogleda oglas.