Putno racunalo - pomoc oko spajanja
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Re: Putno racunalo - pomoc oko spajanja
Ako se stavi neki bord komp umesto sata како će se ponašati ovaj fabrički što je već ugrađen

@zoran64
Taj ''fabricki kompjuter'' sto ga ti nazivas je najobicniji indikator i nema veze sa putnim racunarom.Putni racunar prikopcavas na vec predvidjen konektor koji sluzi samo za tu svrhu.Moj auto nije imao taj konektor jer je '02 godiste, a posto je tvoj mladji trebalo bi da ima
Taj ''fabricki kompjuter'' sto ga ti nazivas je najobicniji indikator i nema veze sa putnim racunarom.Putni racunar prikopcavas na vec predvidjen konektor koji sluzi samo za tu svrhu.Moj auto nije imao taj konektor jer je '02 godiste, a posto je tvoj mladji trebalo bi da ima
Samara 4ever
U pravu si,to nema veze sa kompjuterom nego tako ga zovu u knjizi sa upustvima što ide uz auto,da budem tačniji-upravljački kompjuter-
Ljudi,u nedoumici sam.Skoro sam na ovom postu rekao da sam naručio bord komp,čini mi se da Vazman ima takav ali mi je ortak preporučio ovaj,kao automatski reguliše zadatu temperaturu u vozilu.Evo slika
da gamu i ja koristim(drugi model) jedan je od boljih proizvidjaca opreme. nalazi se u toljatiju...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Jeronimo,koji model ti imaš i je si imao problema oko povezivanja
Kolko para i jel ima i za nas neki?
4600 rubalja
ja imam gf 223, i naravnno da nisam imao problema prilikom povezivanja...
imas slike na odeljku za nive...
Misliš u koloni modeli pa niva
moja greska, u tuning i stajling...
viewtopic.php?f=12&t=1895&start=75
viewtopic.php?f=12&t=1895&start=75
Napokon mi je stigao komp.Ja naručo gf312,tip mi preporučio gf412 a doneo mi gf212.Do mo...a ali dobro šljaka i on
ima kod nas da se kupi putni racunar za nasu lajku cena je 6700 din zatim imaju na stanju i jedan nov motor 1.6 16v kazu kosta oko 1000 evra u toku dana cu napisati tacan naziv firme koja prodaje nive i uaz vozila.
Zile,gde kod nas ima kompjuteri za lade