Staklo za peta vrata za Samaru

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Post Reply
ZarkoIn
Automobil: Samara

Staklo za peta vrata za Samaru

Post by ZarkoIn »

Pozdrav svima! :hello

Treba mi staklo za peta vrata za Samaru. U Indjiji je u subotu padao strašan grad i mnogo automobila je razlupao. Izmedju ostalog stradala je i moja Lajka. Staklo se raspalo u milion sitnih delova, ceo auto mi je bio pun stakla! :(
Zanima me ako neko zna gde u okolini Indjije ( na relaciji Beograd - Novi Sad ) mogu da kupim novo ili polovno staklo i koliko to košta. Svaka informacija je dobrodošla.

Hvala vam!

choksi
Automobil: 111

Re: Staklo za peta vrata za Samaru

Post by choksi »

Imam ja polovno, ako nije puno 15e?

ZarkoIn

Post by ZarkoIn »

Choksi, u kakvom je stanju, jel nema neka oštećenja, jesu ispravni grejači? Cena je valjda ok, ne zvuči mi puno. Javljam ti se u toku dana pošto sam od jutros već kontaktirao dosta prodavnica, prijatelja, otpada, pa čekam da mi se mnogi jave da kažu cenu. Kad skupim sve informacije javljam ti šta sam odlučio. Mada si mi ti u zgodnom kraju, imam ujaka u Baćevcu, tako da mi je taj kraj poznat. :D

Pozdrav! :hello

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

ja imam u tavanu nekoliko stakala ali od grejnih linija jedva pola linija da se nadje ispravno, imam i ona kojima su grejaci skroz stradali pa mogu takvo da poklonim nekome ko se potrudi oko rostilja na lada skupu 27.07. :D

ZarkoIn

Post by ZarkoIn »

Staklo nabavljeno u Rumi! Valjda će raditi svi grejači! :D Hvala svima na informacijama, pa možda se vidimo na skupu.

Pozdrav svima! :hello

Post Reply