LADA 112 1.6 16V.
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: LADA 112 1.6 16V.
Evo potrosnje moje lajke ukupno predjeno 495km otvorenog puta u autu nas 5,4 odraslih i malo dete lajka je potrosila 26 litara plina.Uglavnom je vozeno 5b pri 90km/h na 2000 do 2200 obrtaja tako da je potrosnja na 100km bila 5,5 litara plina.Sledeci test cu vrsiti koliko moze da predje na otvorenom putu sa punim rezervoarom plina 36 litara.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Hoces li ti preci 3000 obrtaja?
daj malo bre,da osetis 16v
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
predjemo 3000 obrtaja kad ubrzavamo ili obilazimo.Salim se.Ovih 495 km je bila lagana voznja bez ikakve zurbe.Nemogu da verujem da je potrosila tako malo.
juce je lajka dobila LED dnevna svetla ukupno ima 10 led dioda od po 1w sto znaci 10w.Na razdaljini od 500 mtara pri dnevnoj svetlosti kad je jako sunce uocljivost vozila je dobra,cim budem stigao okacicu slikeLed svetla su placena 3300 din.Danas sam prosao saobracajnu patrolu koje je cekala.nekoga da zaustavi i sve je bilo normalno nisu me zaustavili.Pre saobracajaca sam spazio u retrovizor drugi auto iza mene bio je pasat i nije imao upaljena svetla i odmah su mu mahnuli.STOP.
e sada jos samo da uradis atest,
jer kada budes nailzaio na patrolu,
a iza tebe nema pasata sa neupaljenim svetlima,
odnosno
nema nikoga,
onda ce tebi mahnuti: STOP ...
odnosno
nema nikoga,
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!
Fool me twice, shame on me!
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
To mi stvarno nije jasno...pesadinac wrote:e sada jos samo da uradis atest,
odnosno
nema nikoga,
Znaci atest...ali zasto,kad ima sve potrebne oznake (RL00 0087 DRL E4),montirane su po pravilu,pali se i gasi po propisima.Znaci 99% kao original,nije svetleca led traka.I kako mogu oni da dokazu da ti nije fabricki?Isto tako bi mogli da traze atest i za farove koja nisu prva ugradnja,ili cak i za fabricke farove,po toj logici,ili bilo koji deo,koji je menjan posle fabrickog.Ili zasto ne traze atest za vetrobransko staklo,kad je to direktno opasno za zivot?
Nemojte ovo shvatiti kao reklamu,daleko od toga,a vise ih ni nemam,ali sam prodao preko 100 komada i NIKOG nisu kaznili u madjarskoj!Mogu da pokusaju,ali na sudu ne prolazi,i to znam iz proverenih izvora (svastika mi je glavni saobracajni sudija u Pecuju i od jednog poznanika policajca).Na ulici oko polovina ima naknadno ugradjena dnevna svetla,ja ih nisam stavio zbog toga,sto sa zakonima u Srbiji nikad nisi nacisto.
Ima gomilu evropskih zakona koja postoje samo u Srbiji...smesno!
Pogledajte slike:

moja su ista svetla kao sa slike.u njima su led luxeon diode od po 1w po diodi.ima ista ovakva svetla samo sa klasicnim diodama i dosta slabija.
- Imre
Jel ti je sa belom zicom? (Auto off?)Ovakve sa obicnim sijalicama jos nisam video,ali ne moze biti dobro,to je vec slabo.A se ovima je stvarno 100% ista jacina kao fabricka.Zile wrote:moja su ista svetla kao sa slike.u njima su led luxeon diode od po 1w po diodi.ima ista ovakva svetla samo sa klasicnim diodama i dosta slabija.
Imao sam jednu iste jacine,ali posto nije imao oznake na staklu,nisam ih posle ni prodavao:

jeste sa belom zicom koja se prikljucuje na poziciju.kad se ukljuci pozicija dnevna svetla se gase.
za koliko ih prodajes?
- Imre
Za 40evra sam ih prodavao.Zile wrote:za koliko ih prodajes?
Laka dobila xenon 4300k 12 meseci garncija na balast i sijalice 4000 din.Sto se tice osvetljenja ja sam odusevljen nocu vozim kao da je dan

evo da postavim slike sa ugradjenim LED dnevnim svetlima,malo sam preradio to jest ubacio dodatna sociva kako bi svetlost bila sto jaca i uocljiva i mogu vam reci da sam zadovoljan evo i slika pa prosudite i sami 

Last edited by Zile on Tue Aug 13, 2013 11:09 am, edited 1 time in total.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Gde ih palis,na koji prekidac si spojio?Kao maglenke izgledaju 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
ka upalim poziciju pale se i led dnevna svetla gase se sama kad upalim kratka svetla.kad budem imao vremena povezacu ih da se nezavisno pale od pozicije i kratkih svetla.