Slike su poredjane od novijih ka starijim
Tenak
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Tenak
Aleko '91 god. Ladin motor 1.6, TNG, 190 000 km, ( jednom osvezavan ), Prvi vlasnik, potrosnja plina, otvoren put 9.5, a stalna potrosnja 11l
Re: Tenak
Kako prolazis sa policijom zbog folija ?
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- aleko-2141
imam srece
↲Zaustavili su me par puta uvece po gradu i niko nije nista rekao, normalno idem i za bosnu jedino sam skidao stakla (imam komplet drugih) kad sam isao za hrvatsku da me ne bi vratio sa granice.
- aleko-2141
Kad rus napravi to mora da izdrzi 
Nove opruge, sa starim oprugama je bio rub u ravni sa gumom, na slikama se vidi kako izgleda opterecen sa 350-400 kg ( u aleka stane 14 dzakova a u fiat dobla 18 )
Nove opruge, sa starim oprugama je bio rub u ravni sa gumom, na slikama se vidi kako izgleda opterecen sa 350-400 kg ( u aleka stane 14 dzakova a u fiat dobla 18 )
Nadji prednje skodine od onih starih skoda pa uvrti ih u ove sto imas sad u aleko, onda mozes da tovaris kolko oces a aleko ima idalje da ti stoji ki oficir. 
- aleko-2141
Ne koristim ga za prevoz teretadejca wrote:Nadji prednje skodine od onih starih skoda pa uvrti ih u ove sto imas sad u aleko, onda mozes da tovaris kolko oces a aleko ima idalje da ti stoji ki oficir.
jednom godisnje ga natovarim a ostalo se vozim sam
- aleko-2141
Krenuh i ja napokon da radim auto 
Sa unutrasnje strane i nije toliko strasno sem suvozaceve strane, izgleda ulazila voda
Sa unutrasnje strane i nije toliko strasno sem suvozaceve strane, izgleda ulazila voda
aleko-2141 wrote:Krenuh i ja napokon da radim auto
Tako sam i ja krenuo sa limarijom.
Samo napred i sretno.
- aleko-2141
Hvalacjumper wrote: Tako sam i ja krenuo sa limarijom.
Samo napred i sretno.
Svaki sraf sa auta se skida, ovo je tek pocetak
Od ubacivanja vw/audi motora nema nista jer nemam papire od mog motor a da kupujem drugi to cu vec da razmislim
Nisam mislio na mjenjanje motora ako je dobar motor i ne troši previše plina ni ulja nemaš kaj razmišljati o promjeni.aleko-2141 wrote:Hvalacjumper wrote: Tako sam i ja krenuo sa limarijom.
Samo napred i sretno.
Svaki sraf sa auta se skida, ovo je tek pocetak
Od ubacivanja vw/audi motora nema nista jer nemam papire od mog motor a da kupujem drugi to cu vec da razmislim
Inaće, kaj se tiće računa, otiđeš do autootpada i napišu ti račun za motor broj: xxx i to je to - papiri
- aleko-2141
Pricao sam ti da hocu da ubacim drugi i da sam te pitao kako si ti uradio, videcu ovih dana da se raspitam jos sta kako moze za papire, motor otisao skroz, poceo je da izlazi plav dim po malo na auspus, zreo je za otvaranje
U tom slučaju preporučam da staviš drugi motor unutra.aleko-2141 wrote:Pricao sam ti da hocu da ubacim drugi i da sam te pitao kako si ti uradio, videcu ovih dana da se raspitam jos sta kako moze za papire, motor otisao skroz, poceo je da izlazi plav dim po malo na auspus, zreo je za otvaranje
- aleko-2141
Moram nesto da uradim po pitanju motora
- aleko-2141
Sve se skida do lima, uzeo sam neko cudo za koroziju i dvokomponentni prajmer za go lim i preko njega moze da se radi sve zivo, gituje, farba, zastita itd, skoro sve radim sam, farbanje spoljnjeg dela auta farba majstorDare wrote:Ako ga već radiš tako detaljno, onda sam polagano uradi zaštitu i pripremu, a farbanje prepusti profesionalcu sa profesionalnom opremom.