Bar mesec dana ne bi trebao da pipne tu farbu, a onda kako zeli. Inace matiranje je posledica farbanja na previsokoj temperaturi. Farba se delom sasusi pre nego sto padne na metal. Zbog toga se u komorama farba uvek u odredjenom opsegu temperatura ...
Ma dobro je bre, svi mi upocetak obracamo paznju kao ti sad ali prodje malo vreme, prasina ucini svoje i to ti vise nece bockati oci. Bitno da si sanirao rdju i sad lada ima samo da sapuce.
Yep... namucih se 2 dana,jedva ziv ostadoh,ali...idemo dalje...elem,evo danas primetih da je ponovo poceo da zeza prozor,prednji levi,cuje se lezaj,isti zamenjen pre manje od godinu dana...jednom recju=kvalitet...ali neka ga,tek je poceo,pa kad se smislim skidam i menjam,bar nije skup..
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Jeste nov, ali bezukusan u principu nekad nije lose ni malo experimentisati sa takvim vidovima majstorije pa ako upali upali, ako ne boze moj probalo se.
Sa druge strane skf 6201 u euroautu ti je skoro 400 dinara u maloprodaji. Kad skontas da te lezaj sa zamenom izadje isto sta mislis da ces uzeti ?
djape1977 wrote:bolje vidi ima li negde nesto bitno skuplje. za 400 din to nije ni proslo pored SKF fabrike na putu za srbiju
SKF 6201 je malcak lezaj ne bi ni trebao da kosta neke posebne pare, dok sa druge strane kad malo bacim oko na ino cene i vidim da se krecu od 9e do 12e po komadu bice da si sasvim u pravu. E sad kako sam taj "SKF" uzeo u delu zvanicne dilerske mreze SKF-a u Srbiji mogu misliti sta se sve drugo egzoticno u ovoj zemlji da naci
Evo 2 godine od ugradnje gasa,prezadovoljan,sam.Presao oko 25 000.planiram stakla za zatamnim,mnogo,mnogo je vruce unutra,pa bar maaalo da zastitim unutrasnjost,drugo bice jos atraktivnije.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
To zatamnjivanje mi je poprilicno bzv. Sama usluga kosta, atest moze doneti probleme, a cela prica u pogledu obaranja temperature u vozilu nesto i ne radi narocito. Ja bih pre isao na kombinaciju zavesica, ima ih po maloj ceni tipa 5e za par i ugradnju klime koja za 11x lade postoji i ugradnja nije narocito problematicna jer je sve vec uglavnom predvidjeno. Da je veliki izdatak to jeste, ali resava problem kompletno, plus ima ih i polovnih