Ovu sam temu odvojio od nalepnica i majci, jer treba da bude malo uočljivija. U toj temi je započeta priča oko okvira za tablice sa logoom i natpisom kluba, al se posle par poruka stalo.
Ja sam (čisto iz želje da pomognem i da malo odmenim druge od aktivnosti oko kluba) pretražujući internet naišao na firmu Komplast iz Niša koja izrađuje okvire tablica u nekoliko varijanti. Kontaktirao sam ih da bih dobio informacije koje evo sad ovde prenosim vama.
evo odgovora:
Postovani,
unapred vam hvala na interesovanju za naše proizvode.
Sto se tiče same štampe, da možemo štampati u više boja.
Cena po jednom paru okvira bi bila 100 din.
Logo firme takođe možemo odštampati (utisnuti, gravirati).
Pošaljite Vaš logo pa ćemo vam odraditi vizuelnu prezentaciju kako bi sam okvir izgledao.
Robu saljemo CITY EXPRESS-om.
Firma izrađuje nekoliko tipova okvira: Standard, LUX , Nikl, sa štampom ili utisnutim (graviranim) slovima i logoom na sebi.
Evo kako izgledaju:
Standard

EuroSrb

Nikl

Posle su mi Marko i Goxxy pomogli i odradili natpis i logo, pa sam im poslao da urade primere kako bi to izgledalo na okviru:
evo odgovora:
Postovani,
U attachmentu možete naći naše predloge za štampu okvira. Odlučili smo se za štampu, da bi što vernije prikazali Vaš logo.

Evo to je predlog izgleda. Dajte vaša mišljenja...
U gornjem delu je skraćenica/ispis države, pa nije potrebno uzimati one sa plavim poljem levo od tablice. Da li da bude ispisan na latinici (jer je takva internacionalna) SRB umesto СРБ? Oni predlažu štampu umesto graviranja zbog kvaliteta prikaza logoa. Možda je to dobro...
Da li da na tom mestu stoji logo ili da bude dole između natpisa?
Ja sam jedino predložio da na okvirima koriste ista slova kao što su ova na zaštitnom znaku kluba, da se raspoznajemo po tome i da budemo do kraja originalni
Dajte vaše komentare, predloge, da možemo javiti ljudima, ako smo zadovoljni.
Naravno, ako neko isto ima varijantu neka je predloži pa da vidimo.
Ono što je bitno je organizacija oko plaćanja i naručivanja, možda je najbolje da to rade boss-ovi foruma
Samo onda treba precizno javiti broj zainteresovanih i uplatiti novac onima koji skupljaju, da ne bi došlo do nekih neželjenih situacija.
Evo toliko od mene, sad vi dajte mišljenje pa da se dogovorimo...