Altinjanin 112

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Samarij
Automobil: lada, chevrolet

Re: Altinjanin 112

Post by Samarij »

Inače je bolje na zadnjim sjedištima, ali na šoferskoj i suvozačevoj nema nekog efekta. Ja sam zatamnio što je bilo moguče zbog djece na mojo prvi 111 ici, ali sam uočio jedan problem, na kojeg prije nisam ni pomislio: U mraku nisam ništa video kroz zadnje staklo. Posebno kod rikverc vožnje, bila prava katastrofa. Zbog toga sam ugradio dodatan reflektor za vožnju unazad.

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

pa...ipak lepse izgleda,a sad za voznju u nazad..hm..to onda zahteva senzore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma jok,bre,stvar je osecaja.atest dobijam kod njih u servisu,cim ugrade.ne bih prednje nesto puno,mozda 20 posto prednja,a zadnja npr.80 posto?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Stavi ti slobodno da izgleda ko pravo rusko kriminalno vozilo :)

sto se tice vozlje po noci ja nemam problema a sva su zatamljena, parkiranje mi nije problem posto mi ostalo od kamiona da vozim na retrovizore ;)

dajko3
Automobil: Samara 2108, 2115

Post by dajko3 »

Koliko kosta to zadovoljstvo?Ja sam moju hteo da zatamnim jer ova fabricka stakla ne verujem da imaju vise od 5% skoro da su providna
Samara 4ever

altinjanin

Post by altinjanin »

110e :x jbg..kosta,ali rade momci za medalju..5 godina garancija+atest...a ima da izgleda uffffffffff... :prvi

dajko3
Automobil: Samara 2108, 2115

Post by dajko3 »

altinjanin wrote:110e :x jbg..kosta,ali rade momci za medalju..5 godina garancija+atest...a ima da izgleda uffffffffff... :prvi
To je najbitnije kad znas da te nece niko cimati, pokazes mu papir i zdravo.Kolega je radio sa tim folijama sa pijace, nalepio one skroz crne 100% kad posle godinu dana izbledele skroz...ja sam vec bio kupio te folije samo nikako da ih stavim, ali kad sam video kod njega kako izgleda predomislio sam se.sunce ih ''ubija'' tako da sam batalio, kad se vec radi da se odradi profi.Cim se skupi neka kinta ima da castim lajku a i sebe sa folijama :xixi
Samara 4ever

altinjanin

Post by altinjanin »

http://www.tamnastakla.com/
taj rad :twisted: ima da castim lajku...

Rale
Automobil: Samara 1.5 21083

Post by Rale »

Jesi li ti bio u crnoj Ladi 112 večeras oko 19h na ukrštanju Ugrinovačke i Novosadskog autoputa?

Ja sam bio u plavoj Samari, neko mi se javio iz Lade 112, rekao bih da si to ti prema slikama koje imaš na forumu. :)
Ma, pusti Kadilak bolji je Ladilak!

altinjanin

Post by altinjanin »

Ja,neko ko drugi!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rale
Automobil: Samara 1.5 21083

Post by Rale »

Vidim ja da je to tvoja ljuta crna guja! 8)

I ja od pre nekog vremena živim na Altini.
Ako imaš vremena narednih dana, da se nađemo negde i da zalijemo Lade sa po nekim ladnim pivom. :)
Ma, pusti Kadilak bolji je Ladilak!

altinjanin

Post by altinjanin »

Opa,bravo za novog stanara Altine! :xixi :xixi I naravno za lajku na teritoriji Altine!!!!! ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

altinjanin

Post by altinjanin »

Danas sam imao lepu voznju-turu,640 km!!! :prvi Zemun-autoput do iskljucenja za Prokuplje,zatim ka Kursumliji,i krajnja destinacija je Prolom banja,vozio sam tastu i tasta malo da se banjaju...elem,gazio sam lajku 130 po autoputu skoro non stop,nije bilo guzve,isao sam tim putem da bi stigli brze do banje i da bismo ih smestili u hotel.Oko Paracina je padala kisa,malo,uglavnom je bilo oblacno vreme.Put,onako,da kazem dobar,ali i dalje daleko ispod pravog puta kao sto je u Madjarskoj,Hrvatskoj,Sloveniji,ali 'ajd...put od Prokuplja do Kursumlije je blago receno katastrofa,krpljen je 10000000 puta,voznja podseca kao da je mali camac na talasima od 5m...morsku bolest da dobijes...stigosmo do Prolom banje,potrosnja 7l.Mala pauza od 2h,i krenusmo nazad,e sad,nesto mi se nije davalo 730 dinara za putarinu,i resim da idem drigim putem,preko Blaca,kisa je padala jedva da sam video putokaz za Krusevac,zatim Krusevac,tamo sam sipo plin,cena je 69.40 na Nis pumpi.Tu smo se malo prosetali,sledi nastavak putovanja,idem ka Belusicu,Rekovcu,taj put odlicno znam,odlican je ko ne zna,ima samo puno krivina,lakat krivina,pa prolazite kroz mala sela,ali odlican put,priroda je fenomenalna,zatim sledi Rekovac,pa Kragujevac,tu stadosmo da kupimo Jagodinsko pivo ;) ,pa nastavljamo ka Topoli,Mladenovcu,preko Avale,pa Bubanj potok i nazad ka Altini :prvi lajka je kao zmaj isla,640 km presao,[kao do Beca] :xixi Za 7 dana ista ruta,samo mislim se jos da li da se vracam ovim putem,ili u oba smera na autoput,mnogo je brze...interesantno povratak,znaci put koji sam naveo kraci je za 40-ak km.

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

altinjanin wrote:put od Prokuplja do Kursumlije je blago receno katastrofa,krpljen je 10000000 puta
Pa bale sta da ti kazem, to ti je na jugu i jugoistoku Srbije normalno.

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Image Image

Oslabile zadnje opruge :D

Boki78

Post by Boki78 »

Jok bre, Poglavica natovario nedeljne zalihe piva :mrgreen:

Post Reply