mogu i ja da probam da uradim neki dizjn,posto baratam sa fotoshopom prilicno dugo,nisam bas neki majistor,ali mogu pokusati
Edit:Sta mislite da grb bude onaj stari,kao na klasikama (samo predlog)
Moderator: BokeYGTi

To je to. Ja sam ZA.dajko3 wrote:Ok slazem se da napred bude mali znak i ispod da pise lada, a nazad veliki gde pise web adresa gore i lada klub srbija ispod.
Sta se sekiras ? Pa pogledaj oglase, kad neko hoce da proda Aleka svi trpaju u rubriku Ladaaleko-2141 wrote:A ko ce meni da napravi majcu ?
Ma ako moze neka da pise preko celih ledja ALEKO da namerno nosim da udaram svima kontruelektronicar wrote:Sta se sekiras ? Pa pogledaj oglase, kad neko hoce da proda Aleka svi trpaju u rubriku Ladaaleko-2141 wrote:A ko ce meni da napravi majcu ?
Prema tome, a i prema sto si clan naseg foruma nemas sta da brines, sve i da neko preko linka na majici dodje na nas forum - pronaci ce interesantne informacije i o Aleku
P.S. jednu majicu racunajte i za mene, al ako bi cena bila extra povoljna i u vise boja onda bih mogao oko 10 kom da ih nosim svakodnevno gde god se krecem poslom. Moglo bi cak i kombinacije dugih i kratkih rukava u nekoliko osnovnih boja.
Vozis aleka ali si ladas u dusu tako da ces dobiti majicu sa natpisom ladaaleko-2141 wrote:Ma ako moze neka da pise preko celih ledja ALEKO da namerno nosim da udaram svima kontruelektronicar wrote:Sta se sekiras ? Pa pogledaj oglase, kad neko hoce da proda Aleka svi trpaju u rubriku Ladaaleko-2141 wrote:A ko ce meni da napravi majcu ?
Prema tome, a i prema sto si clan naseg foruma nemas sta da brines, sve i da neko preko linka na majici dodje na nas forum - pronaci ce interesantne informacije i o Aleku
P.S. jednu majicu racunajte i za mene, al ako bi cena bila extra povoljna i u vise boja onda bih mogao oko 10 kom da ih nosim svakodnevno gde god se krecem poslom. Moglo bi cak i kombinacije dugih i kratkih rukava u nekoliko osnovnih boja.
A da organizujemo i neke manekenke da to predstave kako dolikuje
. . .