Znas kako i moj djed je ziveo bez struje dobar deo zivota, pa ja ipak ne bih

Salu na stranu, za nekih 10-15 ili koliko vec dana godisnje kada temperture idu preko 40 a u kolima i vise klima je sve sem luksuza, cak bi se mogla posmatrati kao deo pasivne sigurnosti.
Sto se ostalog tice, volim ja lade, ali sebe volim vise.

Ono sto mi se barem do sada kod lade navise dopadalo je nekakav fer odnos prema kupcu. Imao si odlicno dokumentovan auto, dobro pokriven delovima, niko te nicime nije ucenivao u odzavanju. Sada ne znam kako stoje stvari sa Grantom po tom pitanju, ali ipak konkurencija u tom cenovnom segmentu nudi vise.
Ako se gleda iz perspektive Srbije, mada to verovatno isto vazi i za Sloveniju za slicne pare imas veci auto, sa daleko modernijim agregatom, vise opreme, vecim izborom dodatne opreme, i sto je najvaznije sa dobrom i razgranatom servisnom mrezom. Uvoznici Lade u Srbiji uglavnom nisu neko kome bi zeleo da poveris odrzavanje automobila.
Rezime, sledeci auto ce mi gotovo sigurno biti Lada, novije generacije ali polovna. Posle toga, ako se nekako bude nakupilo para za novi, a sve ove falinke (prodajna, servisna mreza, cena) ne isprave, verovatno nesto daleko zapadnije.