moja Samara 1.5 diesel iz 1999 (2000) godine
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Re: moja Samara 1.5 diesel iz 1999 (2000) godine
diskutabilno
sta fali ovoj, mislim da je karburator pa da zato ne nalazi kupca: http://www.halooglasi.com/vozila-i-delo ... 6.118.html
i jos cena nije fiksna tako da najverovatnije moze da se dobije za 600 eur
sta fali ovoj, mislim da je karburator pa da zato ne nalazi kupca: http://www.halooglasi.com/vozila-i-delo ... 6.118.html
-
Boki78
Videces ako je budes kupio
Kilometraza koja je priznata (stvarnu nikad ne znamo) je ~160000km, sto su vec lepi kilometri za ladu. Ako se u ozbir uzme kako ladasi u proseku odrzavaju svoja vozila, uz napomenu da su ladasi poput nasih Brujonija i Poglavice stvarno retki, onda ti je to generalka u najavi
Prilog tome jeste i taj karburator koji je amputirao injection. Tome pribegavaju ljudi kojima je ugradnja sekventa prekupa kao i oni kojima je igrarija sa injection-om preskupa. Njima je neretko i redovna kupovina kvalitetnog ulja takodje preskupa. Naravno sve moze da bude, a ne mora da znaci, tj najbolje se sazna ukoliko se pazari pa detaljno preore auto. Samo pitanje je koliko bi se moglo zaradtiti za to vreme ukoliko posla ima 
P.S. Nije zgoreg ni posmatrati problem iz drugog ugla. Zamisli da posedujes ladu 111 koja ne trazi ni jedno vece ulaganje. Da li bi je prodao za 600e ?
Kilometraza koja je priznata (stvarnu nikad ne znamo) je ~160000km, sto su vec lepi kilometri za ladu. Ako se u ozbir uzme kako ladasi u proseku odrzavaju svoja vozila, uz napomenu da su ladasi poput nasih Brujonija i Poglavice stvarno retki, onda ti je to generalka u najavi
P.S. Nije zgoreg ni posmatrati problem iz drugog ugla. Zamisli da posedujes ladu 111 koja ne trazi ni jedno vece ulaganje. Da li bi je prodao za 600e ?
Last edited by Boki78 on Wed Aug 21, 2013 1:04 pm, edited 4 times in total.
Tesko da je karburator jedino ako je prepravljao, tu je najverovatnije motor i ubrizgavanje kao i na mojoj samari sto je po meni bolje nego da je 16v jer si miran kad pukne zupcati nema stete jeste malo skuplje odrzavanje od karburatora ali manje trosi a bolje ideelektronicar wrote:diskutabilno
Samara 4ever
-
Boki78
Moze samo karburator ako je u originalu bila 1.5 8v injection 
Kazem da vecina tih lada koje su imale novu istrument tablu je isao motor 1.5 8v ijection a stara tabla sa brojcanicaima su bile karburator verzije UGLAVNOM a dali je vlasnik skrnavio i stavljao karb to necemo saznati...Boki78 wrote:Moze samo karburator ako je u originalu bila 1.5 8v injection
Samara 4ever
- elektronicar
Joj gluposti.
Jooooj kako covek sam sebi moze da napravi posla
Pocelo je sa patosom, a sajtne su krenule da utanjaju na dizalicu. Reko ae da zamenim sajtne i povarim sve gde treba.
Rastavim samaru, poskidam sedista, tepih, vrata, ... ma oteram skoro pa golu skoljku kod komsije limara koji mi je vario svih pet vozila koja sam vozio u zadnjih 16 godina (Z101, Z101, 2108, 21093, 2109) odkako sam u ovom kraju i ni pomislio nisam da menjam majstora ili da nekome drugome odvedem na varenje a barem majstora poznajem mnogo. Dobro, stare fice mi nije vario mada sam jednog ficu vozio kad sam se doselio ...
Eh, sve bi to bilo dobro da ... odneo komsiji tako i nov lim da ne mora on da kupuje tablu lima, spoljne sajtne dao sam mu nove-golas; pitao ga tek treci dan kako je auto kod njega na varenju koliko ce da me kosta ? On rece 180 eur. Kad je zavrsio pozvao me da dodjem po auto, a ja ga pitam dal se predomislio sto se tice cene - on kaze ostao je pri istoj ceni 180 eur.
E tu krece igranka.
Auto sav rdjav, cak i novi limovi povrsinski dobili rdju, ma i kljuc bravice petih vrata pordjao skroz. Neverovatno.
E da, umalo da zaboravim. Choksi mi je doneo peta vrata koja su trebala samo malo da se povare u falcu kedera stakla. Ja ih odneo komsiji, ali kako ovaj nije bio kod kuce ja mu peta vrata ostavim ispred garaze u dvoristu (bez stakla).
Kad sam dosao po auto imao sam sta i da vidim. Peta vrata namontirana. Bela.
Ma odakle mu ideja da montira nesto sto nije ofarbano ? Pri svemu tome covek mi skidajuci moja peta vrata ladno isekao instalaciju sto ulazi u njih i polomio jednu sarku sto drzi ta peta vrata. A pri svemu tome nije video sta treba da povari na njima
Nema veze, povari on to odmah ispred mene, al meni bilo zao isecene instalacije i slomljene sarke). Ae reko da cutim, sredicu to vec nekako.
Medjutim kad sam vozilo krenuo da cistim od rdje, nadjem zicanu cetku za busilicu, rekoh dobro barem manje kopa od onih cetki sto se montiraju na brusilicu, krenu rupe samo da se otvaraju
Uhvatim se za glavu.
Bilo mi je muke preko glave.
Ae sto me stilski prevario, ima CO2 aparat a sve mi vario autogeno (Iskreno ja sam samo pretpostavljao da kad vec ima CO2 da ga i koristi, nisam pretpostavljao da i dalje radi autogeno ko u prehistoriji). Tako im je lakse jer ne moraju da ciste metal do zdravog i sjajnog da bi varili sa CO2, sa autogenim samo spale rdju i brze ide posao. CO2 aparat im sluzi samo kao reklama da ljudi misle kako su moderni i profesionalni. Gledam mrzelo ga da stavlja velike komade lima nego mi vario malim parcicima sve flekicu do flekice, a to samo znaci da i ono sto je u tom momentu izgledalo kao zdravo zagrejavanjem obgori i nece trajati dugo. Onda ce sledeci put da kaze kako je protrulilo tamo gde je bio zdrav lim a ne na njegovom varenju ! Tako majstori vole da prave igranku da im sto pre dodjete ponovo na varenje, umesto da urade posao sa vecim komadima lima i da duze traje.
E sad zicana cetka otkrije rupicato porozno trula mesta , tj. 47 mesta od kojih neka totalno trula kao da nije ni pokucao cekicem da proveri stanje a ja sam znao da je na tim mestima trulo i imao sam puno poverenje u komsiju da sve pregleda i sve sto treba pokrpi.
Pozovem komsiju da pogleda, on kaze da dovezem vozilo i da ce da popravi.
Ja mu ponovo odvezem auto, odnesem mu jos lima - nemam pojma sta redi sa njim - dal ga jede za dorucak ? jer sam mu odneo toliko lima da je mogao dva auta da povari solidno a ne sto je meni parcice stavljao.
E da ne zaboravim, kad sam ispod prednjih koseva cistio rdju, skinem ja gumene cepove prema sajtnama i ima sta i da vidim - trulez i raspad vidim, ali nove vertikalne sajtne ne vidim!
Nije me mrzelo donesem ja od prijatelja endoskopsku kamericu kojom moze da se snima do oko 1 metar u dubinu i odmah se prati na instaliranom malom ekranu. Pokazao sam to mom komsiji jer sam se jedva suzdrzavao da ne puknem od besa, a on ladno meni objasni. Nije skidao stare vertikalne sajtne da mu se navodno auto ne bi prelomio. Samo je dovario u donjoj zoni par santimetara lima i poheftao sa vec postojecom vertikalnom sajtnom jer je ona u gornjoj zoni navodno zdrava. I to najverovatnije nije ni tako punom duzinom al nisam hteo da se zavadim do krvi da skidamo sajtne da bi se videlo ko je u pravu. Je..em ti posao.
Pa dokle vise tako ?
Ko da sam slepac pokusao je da me prevari. Pa zar sam umesto ukazanog poverenja trebao da stojim svaki dan pored njega i da ga korigujem - ne tako - zahtevam kako ja smatram ispravnim ? Je..em ti karakter.
E sad ja da ne bih pravio sranje progutam sva ta govna i opravdanja, al definitivno lose odradjeno, da ponovim 47 trulih mesta nadjem posle njegovog zavrsenog posla.
Sve on to preko one stvari pokrpi a neka namerno zaobidje ponovo nekim svojim opravdavanjem. Vidim ja nece izaci na dobro ako nastavim da trazim da mi ljudski odradi auto i jedva sacekam da i to zavrsi pa da me vise u zivotu ne pogleda da mu donesem nesto da mi odradi. Kad je zavrsio hteo da mi jos jednom naplati ! Ja se opravdam - zasto ?
- pa nije morao ni da rasklapa ni da sklapa auto, doneo sam mu nov lim za krpljenje i nove spoljne sajtne, napravio je stetu, na patosu i unutarnjim sajtnama koje nije menjao nasao sam najvise trulezi, a i za sve ostalo - zar nisam rekao da sve pregleda i povari ? i jos se nisam cenkao na njegovu prvu cenu i pitao sam ga da se on nije predomislio kad je prvi put rekao da je zavrsio. No dobro tu se nekako razidjosmo bez doplate i tako ja sizim i hocu da kupim CO2 aparat za sledecu potrebu varenja.
Od sad ako ne mogu sam da varim, barem cu moci da dovedem nekoga da mi vari tu gde gledam sta i kako se vari u mom dvoristu.
Mojim mukama nije kraj.
Zicanom cetkom na busilici, antirostom sve to nekoliko puta pa temeljnom bojom, a ode 3 kantice temeljne boje pa posle jos dva body 950 za sajtne ,... Krenuo sam sa patosom i sajtnama, naravno menjam peta vrata i napred vozaceva i suvozaceva pa ima dosta farbanja. Al gde june tu i uze ae reko da sredim malo i rubove, pa i prednju haubu, sad vidim i krov je na redu ...
Je..em ti farbanje i smirglanje i gitovanje i ... ma posao se od mrava pretvorio u slona.
Bokiiiiiiiiiii poooomaaaagaaaajjj.
E sutra skidam sofersajbnu pa farbanje celog auta.
Prosli put pre vise od dve godine kad sam malo zafarbavao ucinilo mi se da je miksovana boja identicna temeljnoj boji i da pokusam preko temeljne direktno sa lakom da malo ustedim.
Eksperiment da samo predjem temeljnom bojom i preko nje lak nije urodio plodom jer se jasno raspoznaje razlicita siva nijansa. Tako da sutra moram matirati sve i skinuti soferku (ostalo sam sve vec poskidao) pa u farbaru da mi nadju tacnu nijansu i celu skoljku prefarbati pa opet u lak.
Za sada jedino zadnja leva i zadnja desna vrata kao i prednja krila nisam planirao da farbam. Ko zna, mozda i to odlucim da ofarbam. Ko nema pametnija posla ..., a krenulo je od sajtni i patosa ...
Bokiiiiiiiiiii poooomaaaagaaaajjj

Jooooj kako covek sam sebi moze da napravi posla
Pocelo je sa patosom, a sajtne su krenule da utanjaju na dizalicu. Reko ae da zamenim sajtne i povarim sve gde treba.
Rastavim samaru, poskidam sedista, tepih, vrata, ... ma oteram skoro pa golu skoljku kod komsije limara koji mi je vario svih pet vozila koja sam vozio u zadnjih 16 godina (Z101, Z101, 2108, 21093, 2109) odkako sam u ovom kraju i ni pomislio nisam da menjam majstora ili da nekome drugome odvedem na varenje a barem majstora poznajem mnogo. Dobro, stare fice mi nije vario mada sam jednog ficu vozio kad sam se doselio ...
Eh, sve bi to bilo dobro da ... odneo komsiji tako i nov lim da ne mora on da kupuje tablu lima, spoljne sajtne dao sam mu nove-golas; pitao ga tek treci dan kako je auto kod njega na varenju koliko ce da me kosta ? On rece 180 eur. Kad je zavrsio pozvao me da dodjem po auto, a ja ga pitam dal se predomislio sto se tice cene - on kaze ostao je pri istoj ceni 180 eur.
E tu krece igranka.
Auto sav rdjav, cak i novi limovi povrsinski dobili rdju, ma i kljuc bravice petih vrata pordjao skroz. Neverovatno.
E da, umalo da zaboravim. Choksi mi je doneo peta vrata koja su trebala samo malo da se povare u falcu kedera stakla. Ja ih odneo komsiji, ali kako ovaj nije bio kod kuce ja mu peta vrata ostavim ispred garaze u dvoristu (bez stakla).
Kad sam dosao po auto imao sam sta i da vidim. Peta vrata namontirana. Bela.
Ma odakle mu ideja da montira nesto sto nije ofarbano ? Pri svemu tome covek mi skidajuci moja peta vrata ladno isekao instalaciju sto ulazi u njih i polomio jednu sarku sto drzi ta peta vrata. A pri svemu tome nije video sta treba da povari na njima
Medjutim kad sam vozilo krenuo da cistim od rdje, nadjem zicanu cetku za busilicu, rekoh dobro barem manje kopa od onih cetki sto se montiraju na brusilicu, krenu rupe samo da se otvaraju
Uhvatim se za glavu.
Bilo mi je muke preko glave.
Ae sto me stilski prevario, ima CO2 aparat a sve mi vario autogeno (Iskreno ja sam samo pretpostavljao da kad vec ima CO2 da ga i koristi, nisam pretpostavljao da i dalje radi autogeno ko u prehistoriji). Tako im je lakse jer ne moraju da ciste metal do zdravog i sjajnog da bi varili sa CO2, sa autogenim samo spale rdju i brze ide posao. CO2 aparat im sluzi samo kao reklama da ljudi misle kako su moderni i profesionalni. Gledam mrzelo ga da stavlja velike komade lima nego mi vario malim parcicima sve flekicu do flekice, a to samo znaci da i ono sto je u tom momentu izgledalo kao zdravo zagrejavanjem obgori i nece trajati dugo. Onda ce sledeci put da kaze kako je protrulilo tamo gde je bio zdrav lim a ne na njegovom varenju ! Tako majstori vole da prave igranku da im sto pre dodjete ponovo na varenje, umesto da urade posao sa vecim komadima lima i da duze traje.
E sad zicana cetka otkrije rupicato porozno trula mesta , tj. 47 mesta od kojih neka totalno trula kao da nije ni pokucao cekicem da proveri stanje a ja sam znao da je na tim mestima trulo i imao sam puno poverenje u komsiju da sve pregleda i sve sto treba pokrpi.
Pozovem komsiju da pogleda, on kaze da dovezem vozilo i da ce da popravi.
Ja mu ponovo odvezem auto, odnesem mu jos lima - nemam pojma sta redi sa njim - dal ga jede za dorucak ? jer sam mu odneo toliko lima da je mogao dva auta da povari solidno a ne sto je meni parcice stavljao.
E da ne zaboravim, kad sam ispod prednjih koseva cistio rdju, skinem ja gumene cepove prema sajtnama i ima sta i da vidim - trulez i raspad vidim, ali nove vertikalne sajtne ne vidim!
Pa dokle vise tako ?
Ko da sam slepac pokusao je da me prevari. Pa zar sam umesto ukazanog poverenja trebao da stojim svaki dan pored njega i da ga korigujem - ne tako - zahtevam kako ja smatram ispravnim ? Je..em ti karakter.
E sad ja da ne bih pravio sranje progutam sva ta govna i opravdanja, al definitivno lose odradjeno, da ponovim 47 trulih mesta nadjem posle njegovog zavrsenog posla. Sve on to preko one stvari pokrpi a neka namerno zaobidje ponovo nekim svojim opravdavanjem. Vidim ja nece izaci na dobro ako nastavim da trazim da mi ljudski odradi auto i jedva sacekam da i to zavrsi pa da me vise u zivotu ne pogleda da mu donesem nesto da mi odradi. Kad je zavrsio hteo da mi jos jednom naplati ! Ja se opravdam - zasto ?
Mojim mukama nije kraj.
Zicanom cetkom na busilici, antirostom sve to nekoliko puta pa temeljnom bojom, a ode 3 kantice temeljne boje pa posle jos dva body 950 za sajtne ,... Krenuo sam sa patosom i sajtnama, naravno menjam peta vrata i napred vozaceva i suvozaceva pa ima dosta farbanja. Al gde june tu i uze ae reko da sredim malo i rubove, pa i prednju haubu, sad vidim i krov je na redu ...
Je..em ti farbanje i smirglanje i gitovanje i ... ma posao se od mrava pretvorio u slona.
Bokiiiiiiiiiii poooomaaaagaaaajjj.
E sutra skidam sofersajbnu pa farbanje celog auta.
Prosli put pre vise od dve godine kad sam malo zafarbavao ucinilo mi se da je miksovana boja identicna temeljnoj boji i da pokusam preko temeljne direktno sa lakom da malo ustedim.
Eksperiment da samo predjem temeljnom bojom i preko nje lak nije urodio plodom jer se jasno raspoznaje razlicita siva nijansa. Tako da sutra moram matirati sve i skinuti soferku (ostalo sam sve vec poskidao) pa u farbaru da mi nadju tacnu nijansu i celu skoljku prefarbati pa opet u lak.
Za sada jedino zadnja leva i zadnja desna vrata kao i prednja krila nisam planirao da farbam. Ko zna, mozda i to odlucim da ofarbam. Ko nema pametnija posla ..., a krenulo je od sajtni i patosa ...
Bokiiiiiiiiiii poooomaaaagaaaajjj
Last edited by elektronicar on Sat Sep 14, 2013 1:12 am, edited 1 time in total.
e jel sad kapiras zasto sam ja skup?
j***** auto bez kardana
- elektronicar
Djape svaka tebi cast, nisam ti nista prigovarao jer znam kako radis, al malo si mi daleko da ti oteram golu skoljku, a nekako volim sam da je sklapam pa pri tome da izmenjam sve sto mi se ucini polomljeno ili osteceno od plastikica ... bar tih delova imam u tavanu ... a uvek se moze desiti nesto pri demontazi ili montazi, zato taj deo preuzimam na sebe.djape1977 wrote:e jel sad kapiras zasto sam ja skup?
Za majstorsku cenu nisam nikada prigovarao. Ako mi se cena u startu ne dopada onda trazim drugog majstora ali se ne cenkam. Ovde je ocigledno greska u poverenju - ljudi se menjaju ... Ipak se menjaju vremenom ...
Greska je to sto vecina trazi majstora po sto jeftinijoj ceni, treba prvo videti kako covek radi i uporediti sa drugim majstorima kako rade. Djape radi korektno i profesionalno, barem ono sto sam ja imao prilike da vidim kako je radio neka vozila.
nadam se samo da si sad naucio i da ce ostali nauciti na tvom primeru
j***** auto bez kardana
Ja imam komsiju limara koji radi extra zavarivanje autogeno. On stari rdjavi lim oscece do zdravog lima i ukroji isto takvo parce i zavari ga autogeno. Kad to pogledas njegov rad izgleda savrseno i po meni i bolje od co2 zavarivanja. Jer autogeno zavarivanje topi zicu i topi stari i novi lim i sjedinjuje ga, naravno to on radi extra zato sto zna posao sto nevazi i za druge majstore. Ranije je za krpljenje celog automobila uzimao i po 400 do 500 dojce maraka. Iako je bio skup takvih masterija je imao stalno ali se retko nahvatao takvog posla iako se nama cinilo da je to mnogo para on trazio za svoj rad.
Vidjao sam kako je od dve slupane limuzine sekao na pola i spajao zdrave polovine i to cudo je teralo dalje.
Sad to zavarivanje vise i neradi, sada privari nesto sitno ali poliranjem uzima lepe pare.
Kada sam ja hteo da meni izvari zastavu koju sam ranije imao ubedjivao me je da se to ne isplati, ja sam ga poslusao i istu prodao. Zbog cega se ne isplati neznam ali svom suraku je pre nekoliko godina komplet izvario njegovu zastavu ali posle par godina problemi sa limarijom su ponovo poceli da se javljaju, e sad on kaze da su te nove rdje i nove rupe nastale na limariji koja nije radjena. Sto i ima smisla jer od npr. sto zacetih rupica njih 70 su starije i mi ih vidimo ali onih 30 ce se pokazati za 2 do 3 godine.
Moj zakljucak je da se ipak kpljenje celog trulog auta ipak ne isplati
Vidjao sam kako je od dve slupane limuzine sekao na pola i spajao zdrave polovine i to cudo je teralo dalje.
Sad to zavarivanje vise i neradi, sada privari nesto sitno ali poliranjem uzima lepe pare.
Kada sam ja hteo da meni izvari zastavu koju sam ranije imao ubedjivao me je da se to ne isplati, ja sam ga poslusao i istu prodao. Zbog cega se ne isplati neznam ali svom suraku je pre nekoliko godina komplet izvario njegovu zastavu ali posle par godina problemi sa limarijom su ponovo poceli da se javljaju, e sad on kaze da su te nove rdje i nove rupe nastale na limariji koja nije radjena. Sto i ima smisla jer od npr. sto zacetih rupica njih 70 su starije i mi ih vidimo ali onih 30 ce se pokazati za 2 do 3 godine.
Moj zakljucak je da se ipak kpljenje celog trulog auta ipak ne isplati
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
e zato ja radim sam pa i da upropastim znam zasto je tako, koga god da sam pitao svi kazu kupi tablu lima i gotovo a gde su sajtne gde ovo gde ono, reko sma sebi sad ima da uradim sajtne kako znam al zato cu ako treba da sednem u autobus i da trazim po rusiji sajtne-tunel i sve sto mi treba a sto u ovoj glupoj drzavi ne moze da se dobije
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
moj stari već godinama vari krpi lakira i ....
on je vario limariju autogeno dok nije nabavio CO2 a nabavio ga je prije 30 godina
problem sa autogenim zavarivanjem jeste što je jako naporno i dijelovi koji se zavare se toliko usuču i izdeformišu da je to užas
najbolji primjer jeste kad se autogeno zavari rub treba 5 dana da se izravna stranica
jednostavno rečeno autogeno zavarivanje na karoseriji je vrijeme pregazilo ali opet imaju situacije u kojima se ne može bez autogenog
on je vario limariju autogeno dok nije nabavio CO2 a nabavio ga je prije 30 godina
problem sa autogenim zavarivanjem jeste što je jako naporno i dijelovi koji se zavare se toliko usuču i izdeformišu da je to užas
najbolji primjer jeste kad se autogeno zavari rub treba 5 dana da se izravna stranica
jednostavno rečeno autogeno zavarivanje na karoseriji je vrijeme pregazilo ali opet imaju situacije u kojima se ne može bez autogenog
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela
Rub ili zakrilce se nikad i nije moglo zavariti kako treba autogeno, zbog velike temperature lim se iskrivi i uvije ali za patos i unutrasnje zavarivanje autogenom je daleko bolje. Bolje je sto se lije puni var a co2 oce neku rupku na ostavi koja kasnije krece odmah da radi. Tacno je da je autogeno zavarivanje teze i ugusi se majstor, zato ovaj moj komsija vise se i ne nahvata odavno na krpljenje celog auta.
Mercedesi su najgori, on mi je pricao da imaju takvu zastitu od koje mu se napuni garaza dimom.
Mercedesi su najgori, on mi je pricao da imaju takvu zastitu od koje mu se napuni garaza dimom.
-
Boki78
Boki je na "banjskom" lecenju u selu. Kad sam uspeo da nadmasim sebe sa 170/110 i pritom me stomak sastavio k'o zeca bio sam prinudno odvedenelektronicar wrote: Bokiiiiiiiiiii poooomaaaagaaaajjj![]()
![]()
![]()
Inace nije te uradio stilski vec dukacki, al dobro za sve postoji prvi put
Sustinski nauk cele price jeste bezi od trulex auta k'o djavo od krsta:) Bolje je platiti vise zdrav auto, zastitii ga i raditi reviziju zastite za dve godine nego mlatiti praznu slamu i bacati pare i jos gore vreme na krpezdjape1977 wrote:nadam se samo da si sad naucio i da ce ostali nauciti na tvom primeru
- elektronicar
Boki78 wrote:Boki je na "banjskom" lecenju u selu. Kad sam uspeo da nadmasim sebe sa 170/110 i pritom me stomak sastavio k'o zeca bio sam prinudno odvedenelektronicar wrote: Bokiiiiiiiiiii poooomaaaagaaaajjj![]()
![]()
![]()
![]()
Inace nije te uradio stilski vec dukacki, al dobro za sve postoji prvi put![]()
Ma salim se ja
Radio sam i pre sam, nego sam se setio da nam je pukla soferka kad smo je skidali sa tvog auta, pa reko da ti dam priliku za revans