Majice, hoces - neces (zadnja organizacija)

Moderator: BokeYGTi

Alexa
Automobil: Lada 2106

Re: Majice, hoces - neces (zadnja organizacija)

Post by Alexa »

u principu sa aks-om jeste tako,bukvalno ti dolaze uvek sutradan i na adresu,samo naravno nece da se penju po selima gde jedva izlazi niva,ako je moguce takor reci :lol:
Ali ako ces podizati u posti mozda ti je bolji postexpress

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Alexa wrote:u principu sa aks-om jeste tako,bukvalno ti dolaze uvek sutradan
Samo sto znaju da okasne jedno 20-tak dana i talenti su da sjebu posiljku. :evil:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Ma u sustini mi je svejdno, samo da mogu da je podignem ovde u BGu... A nemam iskustva sa tim, pa rekoh da pitam... Neka Dajko salje kako mu je lakse.
Samo Samara Srbina Spasava

Alexa

Post by Alexa »

verujem da je vecini svejedno,ja bas prilicno dosta koristim kurirske sluzbe i smucila mi se ne ljubaznost nase poste-postexpresa,a aks nemoze da se poredi sa njima

Miljan

Post by Miljan »

Ovde je bas obrnuto, ubedljivo najgori aks i bex, dno dna, a najbolji city i postexpress.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Ja sta god sam narucivao stizalo mi je Dexpresom a te iz poste i aks nisam ni video da prolaze dok ovi samo prolaze po citav dan.

Marety
Automobil: Lada Vaz 21063

Post by Marety »

Nzm stvarno i ja ih dosta cesto moristim i AKS i BEX i PostExpres i da vam kazem za sada sam zadovoljan,nije mi se do sada pao neki neljubazan lik,ali najvise volim da saljem BEX-om jer dolaze na kucnu adresu da pokupe paket...
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school

Alexa

Post by Alexa »

I aks isto dolazi na kucnu adresu...
nmg da verujem da je obrunuto...
Jednom su dosli nisu hteli da mi donesu branik,drugi put se lik nadrkao sto nisam hteo da idem do poste nego je morao da dodje da donese paket (to je bilo pre par dana kad sam dobio keder lajsne) i kad sam kupovao one maske (Meraty ti si ih preporucio) isto su me naterali da dodjem do poste jer navodno nisu bile dobro upakovane pa da vidim dal je sve tamo...Sa aksom i bex-om nikad nisam imao problema,jedino vise volim aks zato sto imaju one nove kombije,a bex-ovi su razdrndani do dna...Cak sta vise,lik je dosao u selendru od jedva par stotina ljudi sutradan,i zvao me da sidjem do puta (posto mi je kuca gore a do nje se stize zemljanim putem prilicno uzbrdo) i dao mi paket,a ovi iz postexpresa prosle godine dosli su nakon 3-4 dana i nisu mi nista javili,samo ostavili paket u posti i zvao me postar da dodjem i da pokupim :-x

KardanPower
Automobil: Lada 2107

Post by KardanPower »

Meni je AKS zakon definitivno. Postexpress je tesko ruglo, sramota jedna..., to treba zatvoriti da ne sramte postu dzabe. Ovaj iz AKSa zove me na mobilni pa ti najavi da ce da dodje ili da izadjes do kombija, a ovaj iz postexpressa jednom potrefio dvoriste kod komsije, jedno 50m dalje...., a to da ne koristi mobilni ne treba ni da pricam....

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Pa sto se cudite pa posta vam je javno preduzece, gde imas godisnji odmor, regres za isti bolovonje kad pozelis i sve blagodeto drzavne firme. Zato su im i radnici takvi.
I ja sanke saljem aksom i ocena za njih 10+.

Miljan

Post by Miljan »

Meni je Aks sjebao 3 karburatora, od toga dva nova, na svim polomljene lulice za dovod i povrat goriva, o cemu pricati kad njihov kurir kaze da igraju fudbal sa paketima u magacinu i odbija da primi lako lomljivu robu jer zna sta se radi.
Ranije su bili ok, sto jes jes, i hvalio sam ih uvek, nije bilo problema, ali u zadnjih godinu ipo-dve je haos, ne mozes ih namoliti da dodju po paket, zovi sutra, svi kuriri su zauzeti i tako redovno, par puta su paketi kasnili i po 15-20 dana i tek posle svakodnevnog zvanja se smiluju da dodju, rekord je bio 22 dana, a izgovor da je dosao novi kurir pa nesto zabrljao.

Marety
Automobil: Lada Vaz 21063

Post by Marety »

Alexa wrote:I aks isto dolazi na kucnu adresu...
nmg da verujem da je obrunuto...
Jednom su dosli nisu hteli da mi donesu branik,drugi put se lik nadrkao sto nisam hteo da idem do poste nego je morao da dodje da donese paket (to je bilo pre par dana kad sam dobio keder lajsne) i kad sam kupovao one maske (Meraty ti si ih preporucio) isto su me naterali da dodjem do poste jer navodno nisu bile dobro upakovane pa da vidim dal je sve tamo...Sa aksom i bex-om nikad nisam imao problema,jedino vise volim aks zato sto imaju one nove kombije,a bex-ovi su razdrndani do dna...Cak sta vise,lik je dosao u selendru od jedva par stotina ljudi sutradan,i zvao me da sidjem do puta (posto mi je kuca gore a do nje se stize zemljanim putem prilicno uzbrdo) i dao mi paket,a ovi iz postexpresa prosle godine dosli su nakon 3-4 dana i nisu mi nista javili,samo ostavili paket u posti i zvao me postar da dodjem i da pokupim :-x
Meni je maska stigla stvarno bez problema na kucnu adresu odma sutradan,stvarno nisam imao problema ruku na srce,sve je bilo OK :)
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school

Alexa

Post by Alexa »

Cudo,prvi put da se neko na aks zali,meni se to nikad nije desilo....
A sta ti mislis da u bex-u i postexpresu vode racuna o svakoj stvarcici pa onako polako stavljaju da se ne osteti,ma daj :-x
Uostalom,jedno jutro me je zvao lik is postexpresa,ja se nisam javio,znaci jedan propusteni poziv,pozvao je nakon deset minuta ja se javim i baja meni ladno kaze "DE SI BRE TI ALEKSA MAJKU MU,CELO JUTRO TE ZOVEM,ZNAS DA TREBA DA DOBIJES PAKET!!!" doslo mi je da ga oteram u picku materinu i da ga isprebijam kad dodje na vrata,ko da cu ja ceo dan samo njega da cekam,sta zbog njega nesmem ni do wc-a da odem...Ma pun mi ih je vise,tako da dajko ako budes mogao da mi posaljes aks-om,docice ti na kucnu adresu i samo im das

Edit: EM nekoristi mobilni,a i kad ga uzme bolje da te nije ni zvao :x

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

Opet ja sam pre da se skupimo na nekom Lada skupu i da se svi slikamo u novim majicama. Oni koji su dalje od centra okupljanja mogu da se dogovore da putuju jednim vozilom i da podele troskove dolaska.
Ali takva slika bila bi neprocenjive vrednosti za ovaj forum i svakoga od nas.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

elektronicar wrote:Opet ja sam pre da se skupimo na nekom Lada skupu i da se svi slikamo u novim majicama. Oni koji su dalje od centra okupljanja mogu da se dogovore da putuju jednim vozilom i da podele troskove dolaska.
Ali takva slika bila bi neprocenjive vrednosti za ovaj forum i svakoga od nas.
Ja sam za :)

Post Reply