LADA 112 1.5GLi 16v

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Re: LADA 112 1.5GLi 16v

Post by Gago »

Je l' tvoja Lajka bila parkirana veceras oko pola 7 kod Veterinarskog? Ima i nalepnicu Lada klub Srbija... Ekstra izgleda 8)
Samo Samara Srbina Spasava

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Ako mi dozvoli Herr Vlad,jeste on je bio,svuda se smuca po gradu,ko papudzijski macak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

(V)lada
Automobil: Lada 112 16v

Post by (V)lada »

Хахаха накупиле ми се поруке, а видим и људи ме уходе на разним локацијама... :D
BokeYGTi wrote:jel si prolazio danas Tresibabom? :) cini mi se da smo se mimoisli...
BokeYGTi wrote:
a gotovo siguran da sam ti danas video Ladu u Knjazevcu, na putu prema Nisu, odmah iznad brda kod kruznog toka. bila parkirana na prosirenju. uvek brzo prodjem, ali vidim poslednja dva slova na tablici JI, a i brate, poznajem kola :D
Јесте јесте, моја је сигурно... баш сам у том периоду био у селу у околини Књажевца! Требао си да ми блицаш, свираш, изгураш с пута, да ми некако скренеш пажњу... :mrgreen:

(V)lada
Automobil: Lada 112 16v

Post by (V)lada »

[quote="Gago"]Je l' tvoja Lajka bila parkirana veceras oko pola 7 kod Veterinarskog? Ima i nalepnicu Lada klub Srbija... Ekstra izgleda 8)[/quote

'фала на похвали! ;)
Око ветеринарског често буде моја лајка! Још сад крећу испитни рокови па већи део дана проведе тамо него испред зграде...
Шта ће, прати ме... :D

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

(V)lada wrote:Хахаха накупиле ми се поруке, а видим и људи ме уходе на разним локацијама... :D
BokeYGTi wrote:jel si prolazio danas Tresibabom? :) cini mi se da smo se mimoisli...
BokeYGTi wrote:
a gotovo siguran da sam ti danas video Ladu u Knjazevcu, na putu prema Nisu, odmah iznad brda kod kruznog toka. bila parkirana na prosirenju. uvek brzo prodjem, ali vidim poslednja dva slova na tablici JI, a i brate, poznajem kola :D
Јесте јесте, моја је сигурно... баш сам у том периоду био у селу у околини Књажевца! Требао си да ми блицаш, свираш, изгураш с пута, да ми некако скренеш пажњу... :mrgreen:
tad na Tresibabi mi se kasno upalila sijalica, tek kad smo se mimoisli skontao sam o kome se zapravo radi. a drugi put u Knjazevcu sam hteo da sviram posto sam snimio kola jos od kruznog toka ali nije bilo nikog u blizini auta. oba puta sam bio sluzbenim kolima... :)

inace, Lajka mnogo dobro izgleda, bas mi se svidja :cool
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

Post Reply