Mini skup

Moderator: BokeYGTi

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Doci ce i moja lepsa polovina, aki danas je dobila temperaturu i stomacne tegobe. :( :( :( . Valjda ce ozdraviti do subote.

Nego ja imam mali problem. Moju belu 2103 sam prodao. Kupio sam Rivu, koju trenutno vozi moj tata, jer njegovu 2105 spremam za nedelju za pijacu(pranje spolja, iznutra, zamenio sam spone, gumice balans stangle, platine i gomilu drugih sitnica).

Posto ce biti spremna za pijacu, ne mogu sa njom da idem u Pancevo, a ne mogu da je ostavim ni tati da je isprlja.

Jednostavno necu imati ladu da dodjem.

Marko mi 'ladno rekao:"Ti dodji autobusom."

Mislim, imam ja kola, ali nisu lada, :( , a dolazim na lada skup?

Alekre

Post by Alekre »

Pa sta, ja sam moram da hvatam dva autobusa i Goxxyjevu Samaru da bih dosao na skup. Iscimao sam se, ali bilo je dobro, i doci cu opet jer je drustvo stvarno dobro. Dodji, sta ima veze. Moja 2102 je protrulela ali cemo verovatno doci. Sta je tu je.

Alekre

Post by Alekre »

Ja ne mogu nista da garantujem :(

Goxxy

Post by Goxxy »

Goxxy + 1 :)
Elem, možda nagovorim dvojicu drugara, od kojih ste jednog upoznali u Vršcu (sa belom Nivom) i još jednog sa 112-com da dođu na skup. Ipak jedan ima dete a drugi čeka, treba svaki dan da mu stigne "isporuka" :)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Aha, roda znaci. Neka, neka, bili su vredni.

:D

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Гледам ја како ми се намешта ова ситуација готово две недеље, падне киша, прекине се пос'о у пољу, и као у филму се на крају сложе све коцкице...
А сложиће се то да ће тек у суботу моћи да после ових киша дођем на ред за комбајн и да тада вршем сунцокрет. Мислио сам да ће ме потрефити петак, а субота – шетња до Панчева, ал' морген.
Догоди се скуп практично у мојој авлији, ту где знам сваки ћошак, а ја не мерем да дођем. Ј... га...
И сад кад буде неки скуп негде где је и Бог рек'о довиђења, типа Руме или шта ти ја знам где, онда ћу бити слободан. Неправда, па то ти је!

Gledam ja kako mi se namešta ova situacija gotovo dve nedelje, padne kiša, prekine se pos'o u polju, i kao u filmu se na kraju slože sve kockice...
A složiće se to da će tek u subotu moći da posle ovih kiša dođem na red za kombajn i da tada vršem suncokret. Mislio sam da će me potrefiti petak, a subota – šetnja do Pančeva, al' morgen.
Dogodi se skup praktično u mojoj avliji, tu gde znam svaki ćošak, a ja ne merem da dođem. J... ga...
I sad kad bude neki skup negde gde je i Bog rek'o doviđenja, tipa Rume ili šta ti ja znam gde, onda ću biti slobodan. Nepravda, pa to ti je!
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

Znaci dzaba sam se vracao u Zr! :cry:
moja Lada, gazi svakog gada...;)

vigmir

Post by vigmir »

Jel se vi zezate ili stvarno odlazete skup? :(

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Nema veze, hajde da idemo svi u tu KamAZovu selendru, da proverimo jel stvarno radi ili se stis'o ko pravi lala i da vidimo jel jaki domacin, kao sto je jaki na recima. :wink:

vigmir

Post by vigmir »

Marko wrote:Ako ce da dodje 4-5oro ljudi,cemu skup?
U pravu si !!!!!!

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Ma cekajte ljudi, Marko ima cudan smisao za humor.

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

Ja nedolazim Ladom sigurno jer sam je vecras slaupao! :(
moja Lada, gazi svakog gada...;)

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

josif visarionovic wrote:Nema veze, hajde da idemo svi u tu KamAZovu selendru, da proverimo jel stvarno radi ili se stis'o ko pravi lala i da vidimo jel jaki domacin, kao sto je jaki na recima. :wink:
Па да л' ћеш успети да се извучеш из те твоје бестрагије и нађеш моје лепо питорескно место без сателитске навигације? :lol:

Pa da l' ćeš uspeti da se izvučeš iz te tvoje bestragije i nađeš moje lepo pitoreskno mesto bez satelitske navigacije? :lol:
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

Goxxy

Post by Goxxy »

Oh bože, nemojte da me zezate da nema ništa od okupljanja?! Mislim šta reći više, opet ljudi nisu zainteresovani da dođu? A i ti KamAZ-e, daj bre odvoj sat-dva za druženje, valjda toliko možeš...

E, ne mogu da verujem...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

hura

Post by hura »

Daj ljudi bas ste neki.... Sta smo se dogovorili hotel tamis, izmedju 15-16h
To Sam Ja Mare

Post Reply