Juce sam sa caletom hteo da zamenim filter salona. Jer ga je on izvadio jos davno. E sad rasturili smo gornji deo gde su brisaci i skinuli onu plasticnu masku. Da li moze da mi kaze neko gde se nalazi i stavlja taj filter salona? I koji model ide kod mene da li je novi ili stari tip? Moja Lada je 112 1.5 16v kraj 2002. Neki u prodavnici mi kazu da je stari, a neki novi i niko ne zna tacno da utvrdi koji je.
Pa sam hteo da zamolim za pomoc i ako mozete da mi pojasnite kako se menja i gde se nalazi kada je stari tip u pitanju, a gde kada je novi?
Moj cale je nazalost bacio onaj stari filter salona, tako da se i on ne seca kako tacno izgleda.
Zamena filtera salona Lada 112???
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Zamena filtera salona Lada 112???
Stari tip,do septembra 2003 je stari tip,znaci stoji uspravno.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Stari tip stoji vretikalno novi horizontalnostolex wrote:Juce sam sa caletom hteo da zamenim filter salona. Jer ga je on izvadio jos davno. E sad rasturili smo gornji deo gde su brisaci i skinuli onu plasticnu masku. Da li moze da mi kaze neko gde se nalazi i stavlja taj filter salona? I koji model ide kod mene da li je novi ili stari tip? Moja Lada je 112 1.5 16v kraj 2002. Neki u prodavnici mi kazu da je stari, a neki novi i niko ne zna tacno da utvrdi koji je.
Pa sam hteo da zamolim za pomoc i ako mozete da mi pojasnite kako se menja i gde se nalazi kada je stari tip u pitanju, a gde kada je novi?
Moj cale je nazalost bacio onaj stari filter salona, tako da se i on ne seca kako tacno izgleda.
Da samo sto je fora, sto je moj cale izbacio taj stari filter kabine sto je bio u njemu davno jos i ne seca se kako je tacno izgedao. E sad mene su u prodavnici zbunili jer su rekli da bez obzira sto je kraj 2002 vrlo je lako moguce da je novi tip. Jer su oni ugradjivali kao novi tip u 112 16v pre nego sto je zvanicno po katalogu izbaceno od septembra 2003.
Nego me interesovalo samo kako izgleda stari, a kako novi tip tj. gde tacno i kako stoje.
Medjutim uzeo sam na kraju stari tip i postavio vertikano u onu rupu. On je nekako veci od ovog novog tipa i dosta je rebrast. Uglavio sam ga lepo i mislim da je to to.
U svakom slucjau hvala vam, nego mi u prodavnici bezveze napravili pometnju pa sam hteo i sa vama da vidim. Ali slucaj je resen, sad mi vise nece upadati opiljci u kabinu.
Nego me interesovalo samo kako izgleda stari, a kako novi tip tj. gde tacno i kako stoje.
Medjutim uzeo sam na kraju stari tip i postavio vertikano u onu rupu. On je nekako veci od ovog novog tipa i dosta je rebrast. Uglavio sam ga lepo i mislim da je to to.
U svakom slucjau hvala vam, nego mi u prodavnici bezveze napravili pometnju pa sam hteo i sa vama da vidim. Ali slucaj je resen, sad mi vise nece upadati opiljci u kabinu.