Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Za samardzije.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ara_5v_13/
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ara_5v_13/
Deluje mi kao dobra Samara za delove http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ra_hitnoo/
Samo Samara Srbina Spasava
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
ma ima toga sad koliko hoces po oglasima, ne vredi se zaletati jer ce takve samare svakako ici za delove i ici ce po ceni kilograma gvozdja ili max 150 eur. Velika je ponuda a mala potraznja. Uglavnom vecina tih samara treba reatest plina sto podrazumeva nekih 150-200 eur ulaganja, na to jos ruke majstora, pa ako ima neki tehnicki nedostatak i to da se otkloni pa 6000 din za reatest pa onda jos i registracija. Ako sve to saberes videces da se ulaganje u takvo vozilo ne isplati.Gago wrote:Deluje mi kao dobra Samara za delove http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ra_hitnoo/
Sad sto se tice kupovine za delove tu moras imati na umu da vozilo treba preterati do tebe ili do otpada; ako si npr. kupac ti onda sam preslepujes nekako vozilo a dok u slucaju da ga prodaje otpadu mora da plati i prevoz, odnosno ako otpad ima svoju slep sluzbu onda umanjuje vrednost vozila po kg. Tako da nemoj da zuris, sve ce to doci na svoje, pre ili kasnije za delove a realna vrednost je oko 150 eur, mozda jedino gume mogu malo podici vrednost ali neznatno ...
Pa svidja mi se sto je bela, ima troje vrata, dobre gume, korube, skoljku npr. da prodam i ostane mi delova, za voznju mi ne treba, vec samo za delove, tako da plin moze u gvozdje sto se mene tice... A udaljena je 40km od mene, tako da bih iz KGa mogao da je doslepam, ali to je tek neko moje razmisljanje koje mi je veceras palo na pamet kad videh oglas...
Gledam slike preko telefona tako da i nemogu bas da vidim u kakvom je stanju ova samara ali ako je limarija i motor u ok stanju mozda nije losa kupovina i za kupovinu i koriscenje ove lade.
Reatest sa svim izmenama sto je sigurno i potrebno je 200 e. Registracija 100 e. i oko 100 e. da se odvoji za odrzavanje i plati 150 e. Sto ukupno izadje 550 e. I da se ima pouzdan auto za voznju.
Samo se treba naci takav kupac a njih je ipak premalo.
Reatest sa svim izmenama sto je sigurno i potrebno je 200 e. Registracija 100 e. i oko 100 e. da se odvoji za odrzavanje i plati 150 e. Sto ukupno izadje 550 e. I da se ima pouzdan auto za voznju.
Samo se treba naci takav kupac a njih je ipak premalo.
Ma fora je u tome da joj uopste ne bih radio atest, uzeo bih je samo za delove, jer mi ionako trebaju neki delovi tipa, vrata, stakla pa korube jer mi Elektronicar rece koliko znace , gume i felne i jos neke delove koji mogu da mi se pokvare, ostalo bih oterao u gvozdje, jer mi ne trebaju dva auta...
- zlatko83vr
Pogledajte u opisu vozila, "moze zamena za svinju od 100kg ili manje prasice".
Video sam to, ali otprilike mu to dodje to, oko 200 evra ... 
Mada se postavlja pitanje opravdanosti voznje Samare jos nekoliko godina, kad covek naidje na ovakav oglas ...
LADA 112 2004 godiste atestiran plin odlican motor i limarija nove gume i akumulator, podizaci stakla enterijer besprekoran, 800 € ili zamena za skuplji.
Mada se postavlja pitanje opravdanosti voznje Samare jos nekoliko godina, kad covek naidje na ovakav oglas ...
LADA 112 2004 godiste atestiran plin odlican motor i limarija nove gume i akumulator, podizaci stakla enterijer besprekoran, 800 € ili zamena za skuplji.
A sto, ti li bi menjao tvoju samaru za tu silnu elektroniku. Ja nikad, dokle god se mogu naci rive 107 ili 104 u solidnom stanju njih cu i voziti.Gago wrote: Mada se postavlja pitanje opravdanosti voznje Samare jos nekoliko godina, kad covek naidje na ovakav oglas ...
Pocecu i ja kao elektronicar.
U kecu sam imao 8 osiguraca i 5-6 lampica, sa sve
migavcima, dugim i oborenim svetlom i stizao sam
na kraj sveta, ovo sad imam Bsi, ECU motora, BECU menjaca, komp za ABS, komp za svetla, komp za
ASP, esp, asr, PMS, klimaks… Pa *ebo te, imam vise
kompjutera u kolima nego sto sam nekad imao
osiguraca!? Jel` neko u toj auto industriji normalan?
Ma shvatam ja to sve, ja i volim Samaru, jer mi je prvo vozilo i drago mi je, ali realno gledano imam 23 godine i ona zadovoljava skoro sve moje potrebe, ali me nervira sto se davi na uzbrdicama, npr onu posle Bubanj Potoka ka BGu moram trecom da vozim i to 50km/h, a ni kod preticanja nije bas sjajna u poredjenju sa 110. Doduse puna je uvek, ali ni kada je prazna nije mnogo bolja, lepo Boki78 rece negde da je 1.3 motor mrtav konj kada se auto malo natovari. Drugim recima, voleo bih zivahniji auto, mada sam svestan posledica koje to sa sobom donosi, najvise po dzep...
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
to unda nesto nije u redu sa motorom ! Boki78 isto ima 1,3 motor ali u dobrom stanju i sa vozacem i suvozacem uz bubanj potok i solidan zalet oko 120km/h po ravnom, Bubanj potok uzbrdica mora da se savlada u cetvrtoj brzini sa oko 80km/h ili pravac na merenje kompresije !Gago wrote:Ma shvatam ja to sve, ja i volim Samaru, jer mi je prvo vozilo i drago mi je, ali realno gledano imam 23 godine i ona zadovoljava skoro sve moje potrebe, ali me nervira sto se davi na uzbrdicama, npr onu posle Bubanj Potoka ka BGu moram trecom da vozim i to 50km/h, a ni kod preticanja nije bas sjajna u poredjenju sa 110. Doduse puna je uvek, ali ni kada je prazna nije mnogo bolja, lepo Boki78 rece negde da je 1.3 motor mrtav konj kada se auto malo natovari. Drugim recima, voleo bih zivahniji auto, mada sam svestan posledica koje to sa sobom donosi, najvise po dzep...
Last edited by elektronicar on Thu Sep 26, 2013 9:46 pm, edited 1 time in total.
http://www.pik.ba/artikal/8764619/lada- ... -oldtimer/ evo jedne bosanke sa plavim enterijerom,a najvise mi se svidja sto joj u saobracajnoj pise model 2103 
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
-
Boki78
Proslog maja, moja 1.3, tri osobe i stvari koliko oces u kolima a ta uzbrdica je isla oko 80km/h. E sad napinjao se jadnicak do besvesti, ali je isaoelektronicar wrote:to unda nesto nije u redu sa motorom ! Boki78 isto ima 1,3 motor ali u dobrom stanju i sa vozacem i suvozacem uz bubanj potok i solidan zalet oko 120km/h po ravnom, Bubanj potok uzbrdica mora da se savlada u cetvrtoj brzini sa oko 80km/h ili pravac na merenje kompresije !
Pre dve nedelje, dve osobe u autu bez nesto znacajnih stvari uz bubanj zalet 140km/h i pocnem da je "gubim" po krivinama pa sam malo usporio na kraju opet 80km/h na vrhu
E sad, posle iste deonice izvezene u modernom benziner turbaku ovo izgleda bzv ...
Boki znas sta ti je ciniti
http://www.youtube.com/watch?v=JennZE-XNKw
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
-
Boki78
Boze zdravlja pa jednog dana i to. Imam drugara, tj kuminog brata koji je aktivni trkac i mehanicar pa mogu da ga malo maltretiram oko konverzije na turbo. No to jednog mnogo lepseg dana