Ako je Srbija u pitanju Lade se vec danas ne prodaju (sem Niva) niti ima naznake da ce se ponovo prodavati. Naprosto Granta ne vredi preko 10k kako god obrnes, pa niko pri gramu mozga je nece uvoziti da bi mu krasila plac.
Sto se samih Ladasa i to ljudi koji ta kola poznaju i koji su u njih ozbiljno ulagali situacija je sledeca. Prodajem Ladu fenomenalna, pravi auto itd, ali ja ipak odoh na rumunskog renoa (treba mi veci auto al cu ipak uzeti iste velicine

), ili na fancy fiata, ili na polovnu Lagunu itd. .. A ti ljudi svakako nisu ni u prizvuku glupi i neinformisani, vec iskusni vozaci i poznavaoci onoga sto voze
Veliki servis za civilnog megana kosta malo preko 400-450e, 900 ni blizu.
200e je cena samo nekih za ladu prosecnih delova i materijala za veliki servis, ruku jos nema, ili krsevitijih delova i ruku majstora u neprilici. A sad gledaj da stavis cene skupih i kvalitetnih delova, vodene pumpe, spanera i rolera, zupcastog, filtera vazduha, ulja i goriva, kvalitetnog ulja, antifriza, svecica i kablova i ne da si presao 200e vec ne znasi ni gde odose
Lada nije najisplativiji auto, iskreno nemam blage koji je (svakome je svoji po pravilu). Ona je auto koji te nece baciti u dubiozu zbog nenadanog kvara, tj na njoj nema ni jednog dela koji ces platiti vise od 200-250e novog ili polovnog, te ces uvek biti u mogucnosti da je vozis.
Primer. Na prolece radim remont glave, i to ce me izaci reda 250e, isto to kod megana bi me kostalo nezamislivo. Tu lezi sva njena prednost
Sto se ustede na delovima tice, ima je ako se uzimaju krs delovi kakvi su manje vise svi po nasim radnjama, ukoliko nekako uspes da nadjes originalne VAZ oni nisu ni malo jeftini. Sa prvima stedis u prodavnici ali dajes na ruke.