Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
I ja sam odustao od kupovine, pisao sam vec zasto. Oglase pregledam svako vece i za lade i zastave 101.
Zaljubljenici u zastavina vozila su u dalekom boljem polozaju od ladasa jer dnevno ima mnogo vise novih auta na prodaju.
Zaljubljenici u zastavina vozila su u dalekom boljem polozaju od ladasa jer dnevno ima mnogo vise novih auta na prodaju.
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_1999_god
Zanimljiv primerak, mada mi se ne svidja ovo sa belim i zutim migavcima, ali je verovatno covek nasao takve farove pa uzeo...
Elem, pitanje za Elektronicara, da li stvarno dizelka trosi ovako malo nafte kao sto je ovaj napisao??? Previse mi je ovo malo, ali cisto da pitam .
Zanimljiv primerak, mada mi se ne svidja ovo sa belim i zutim migavcima, ali je verovatno covek nasao takve farove pa uzeo...
Elem, pitanje za Elektronicara, da li stvarno dizelka trosi ovako malo nafte kao sto je ovaj napisao??? Previse mi je ovo malo, ali cisto da pitam .
Samo Samara Srbina Spasava
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Pazi preteruje !Gago wrote:http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_1999_god
Ja na otvorenom do Slovenije i nazad oko 4.88 lit/100km, gradska voznja ide oko 7,5 lit/100km pa i vise i to sve pod uslovom da ti je auto savrseno ispravan, znaci svi lezajevi tockova, nigde ne curi nafta, ...
Problem je najcesce kod Samarine instalacije pa znas i sam da se desava de ne ukljuci ventilator i da prokuva, tako da skoro svaki motor u Samarinoj skoljci vremenom popusti zbog pregrejavanja. Procitaj moj post i videces da sam u startu morao da radim generalnu i da sredjujem instalaciju.
Mada sa druge strane ako mu je auto potpuno ispravan ta cena bi mogla da bude oko 500-650 eur, sto je i za ocekivati da trazi tih 800 eur.
Dieselka je skup hobi, pogledaj cene odrzavanja vozila i cene filtera u mom postu http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=3760
-
Boki78
Ti si ga na otvorenom do Slovenije dzibrio, ovaj je mozda vozio kao penzos.
Bilo kako bilo kupovina polovne dizelke zarade voznje iste, je finansijko samoubistvo u najavi ...
Ma nemam nameru sto se kupovine tice, nego me zanima ovaj podatak o potrosnji sto je naveo u oglasu... Ne volim zvuk ovih stalih dizelasa tipa Golf 2, kao traktor se cuje na leru ...
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
-e,a zamisli zvuk Seata ibice,diesel,stari model,imam ispod prozora,svako jutro kad pali do plafona odskocimGago wrote:Ma nemam nameru sto se kupovine tice, nego me zanima ovaj podatak o potrosnji sto je naveo u oglasu... Ne volim zvuk ovih stalih dizelasa tipa Golf 2, kao traktor se cuje na leru ...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- elektronicar
altinjanin wrote:-e,a zamisli zvuk Seata ibice,diesel,stari model,imam ispod prozora,svako jutro kad pali do plafona odskocimGago wrote:Ma nemam nameru sto se kupovine tice, nego me zanima ovaj podatak o potrosnji sto je naveo u oglasu... Ne volim zvuk ovih stalih dizelasa tipa Golf 2, kao traktor se cuje na leru ...,mislim da bi tise bilo da Antonov slece
bar ti ne treba budilnik
- altinjanin
Ma 'ajde molim te...a jos kaisevi cvile 10 minuta dok ga ne zagreje.. 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ako te sad nervira sta ce biti na -15 kad bude verglao po pola sata 
- altinjanin
Ha!Pa znas kako,ako se zadesi da i ja idem u kola,udjem i na pola kluca pali,i samo mahnem i pozelim prijatan dan..

- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Sto si takav, povezes gospodian da se ne mrze ili mu das rukavice da se ne smrzne dok ga gura da ne vuku zadnji grajaci struju 
- altinjanin
Gospodja...a i gospodin..ne zna se ko ima veci IQ...

Kalina 2007. god snizena sa 2500 na 1800 evra... Bas iznenadjujuca cifra snizenja, izgleda da bas niko nije zvao, deluje da je u dobrom stanju, a i samo je 6 godina stara...
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_2007_god
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... a_2007_god
Ima jedna caka, tablice su menjane što u 99% slučajeva znači da su bile TX.........
- elektronicar
sad mene zanima kako znas da su tablice menjane ? ja bih pre trazio po ogrebotinama na krovu da li je nosio TX tabluchoksi wrote:Ima jedna caka, tablice su menjane što u 99% slučajeva znači da su bile TX.........