choksi wrote:Ja sam koristio abbro penu košta oko 330din velika boca. Gde su fleke (lik pre mene je zapinjao glavom iznad vozačkog sedišta i sve je bilo crno) tu sam prskao direktno, a ostale delove sam prskao na magičnu krpu pa brisao.
http://www.matrixplus.ru/soap09.htm
Reci mi samo gde moze se nabavi u BG-u on, to mi nije skupo ako pomaze. Nemam ja toliko fleka vec mi je nebo dosta zuto i one plastike od pusenja. Moj cale je pre bio zesci pusac pa od njega pozutelo fino. Jel pomaze to i u tome?
BOCA bgd wrote:
Probaj sa penom za brijanje,utrljas po nebu i sacekaj malo i sve lepo sa vlaznom krpom obrises ako imas vise vlage ili vode lepo usisas usisivacem na vodi....,Provereno.....

Videcu da probam sa time, ali mi nesto ne uliva bas poverenje.

Samo sto ja nemam usisivac na vodu.
bruyoni wrote:A što to kad već postoje namenska sredstva za pranje. Eno reče Čoksi da ima neko u spreju a ako mu je to skupo nek posluša moj savet, samo nemoj ženi da priznaš šta si i koliko kupio onda ti sleduje ribanje tepiha.
Pa videcu da uzmem onda sa tim sprejem i probam da ocistim. Ma nece zena nista reci, jer sam jos slobodan momcic.
Inace kako si ti pravio penu tu gustu i od cega?
Jel moze samo da se prebrsie sa penom i posle vlaznom krpom i sacekam da se osusi? Jer nazalost nemam taj usisivac za penu.