Adrese prodavnica rezervnih delova i servisa za Ladu
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Adrese prodavnica rezervnih delova i servisa za Ladu
Auto-lada Zemun 011/2 106-196,AP SPORT Zemun 011/2 612-167
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Auto-MIKA Zemun ''00-24''h 011/316-37-56
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Nedeljom je dolazio na auto pijac u KV, u poslednje vreme ga nisam vidjao, ali sam jos odavno uzeo vizit karticu, sad se setih da je imam...

Samo Samara Srbina Spasava
"Auto-lada Zemun" je ustvari sada "Sarita Commerce" (i moram da primetim da su im cene veće nego kod drugih).altinjanin wrote:Auto-lada Zemun 011/2 106-196,AP SPORT Zemun 011/2 612-167
A "AP Sport" od pre nekih mesec dana na sajtu ne prikazuje delove za ladu. Da li to znači da ih nema (ili ih neće biti ubuduće) ni u radnji ne znam.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Jel ima makoo u Kragujevcu maloprodaju?
Ima u u Kragujevcu i u Kraljevu.aleko-2141 wrote:Jel ima makoo u Kragujevcu maloprodaju?
- aleko-2141
A nek da neko broj da ne zovem na ove sto su mozda za veleprodaju 
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Nazovi ih, pitaj za broj.
+381 36 339 806 Mako Kraljevo
- aleko-2141
Da li zna neko prodavnicu auto gas opreme tipa creva i neke racve u Beogradu, ali da ne bude Zemun, Pancevo i slicno, nego sa ovih strana reka?
Hvala. Ne videh kod njih na sajtu da imaju ono sto mi treba, ali cu okrenuti i pitati 
Evo jedne prodavnice gde cete verovatno naci sve deleove za ladu i druge vrste ruskih vozila. Od kad imam ladu razne delove kupujem u ovoj prodavnici evo podataka:
"SARITA COMERC" d.o.o. , Zemun , Aleksandra Dubceka 9
tel: 011/2106 196; fax: 011/2109 827; mob: 063/ 86 14 788
Prodavnica se nalazi na samoj granici izmedju Novog Beograda i Zemuna, prodaju delove za sva ruska vozila a pre svih lade. Imaju bogat lager a ako nesto nemaju moguce je naruciti. Cene su ok, bar meni tako deluje, mada iskren da budem nemam sa cim ni da uporedim posto neke specificne delove tesko da mogu da nadjem na drugom mestu. Neko rece da su skupi, najbolje da nazovite i pitate pa ako imate i alternativu uporedite cene. Kad je kvalitet delova u pitanju ne mogu mnogo da sudim, posto nisam kupovao nista krucijalno do sada. Pre par godina sam tamo uzeo sajlu kvacila i rucicu migavaca (master sport) i evo jos uvek rade bez problema. Skoro sam uzeo neke delove za karburator koje je skoro nemuguce naci po ostalim prodavnicama. Tako da eto ako vam treba nesto specificno za ruska vozila da znate gde mozete da se snabadete.
Inace cini se da lada, pogotovu starijih, nema mnogo po ulicama tako da i prodavnica a samim tim i delova ima sve manje i manje.
"SARITA COMERC" d.o.o. , Zemun , Aleksandra Dubceka 9
tel: 011/2106 196; fax: 011/2109 827; mob: 063/ 86 14 788
Prodavnica se nalazi na samoj granici izmedju Novog Beograda i Zemuna, prodaju delove za sva ruska vozila a pre svih lade. Imaju bogat lager a ako nesto nemaju moguce je naruciti. Cene su ok, bar meni tako deluje, mada iskren da budem nemam sa cim ni da uporedim posto neke specificne delove tesko da mogu da nadjem na drugom mestu. Neko rece da su skupi, najbolje da nazovite i pitate pa ako imate i alternativu uporedite cene. Kad je kvalitet delova u pitanju ne mogu mnogo da sudim, posto nisam kupovao nista krucijalno do sada. Pre par godina sam tamo uzeo sajlu kvacila i rucicu migavaca (master sport) i evo jos uvek rade bez problema. Skoro sam uzeo neke delove za karburator koje je skoro nemuguce naci po ostalim prodavnicama. Tako da eto ako vam treba nesto specificno za ruska vozila da znate gde mozete da se snabadete.
Inace cini se da lada, pogotovu starijih, nema mnogo po ulicama tako da i prodavnica a samim tim i delova ima sve manje i manje.