Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

choksi
Automobil: 111

Re: Ладе у огласима

Post by choksi »

Tablice su prve godine zamene došle do ispod 600, on ima 721 znači ili je menjan vlasnik ili ono što sad najčešće rade taksisti ulože 50e u nove tablice zarad cene veće 1000e.

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Marety
Automobil: Lada Vaz 21063

Post by Marety »

dejca moram ti reci,da bas i nije odlicna,sta vise daleko je od odlicne.... spolja je cela prifuckana kao i unutra,nema zadnji originalni branik,a ispod ovog na izgled zastavinog branika se krije rdja ako malo bolje pogledas... tabla je izgorena od cigareta i vidi se da nije cuvana i negovana,i bog samo zna kakav joj je motor,jos kad sam video sta pise koliko je presla,to mora da je boga oca ubilo ili je toliko presla od generalne.... :D
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school

Marety

Post by Marety »

Boki78

Post by Boki78 »

farbana sa felnama od rive :) sem toga neko bi morao biti bas ozbiljan ladoljub da bi zadovoljstvo vozenja samare od 22 godine pljunuo (i preko) 1000e (600 nabavka, 200 registracija, i ~200 reatest sa bocom crevima i rukama ... )

dejca

Post by dejca »

Frbana jeste ali kakva je ovo mat boja i vec pocele ponovo rdjice da se pojavljuju. Pa on je zato i prodaje nece da se zanosi reatestom a plin sve skuplji i skuplji. Juce sipao 83.9 kad vido 8) samo tako uzumajte narodu jos vise.
Ljudi stavljaju cene i nadaju se bajkama.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... riva_1500/
ili
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... lada_riva/

Marety

Post by Marety »

Ma ljudi mogu da stave svakakve cene,ali to je ono sto oni zele a sad dali ce neko da im da to je vec drugo pitanje... :D

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Lade retko ko kupuje, ali i za ostala vozila je tesko... Otac moje dvojke je prodavao Fabiju na benzin 2000to godiste, dva tri meseca se vrtela cena oko 2000 evra, i kad je doslo dve nedelje pred registraciju, spustio na 1800, i za sce to vreme ga je zvalo dvoje, troje, i u poslednji cas pred istek registracije je odradio zamenu za Renault R21 91. ili 92. god uz doplatu tog coveka od 700-800 evra... Kupovna moc je preslaba...
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Frbana jeste ali kakva je ovo mat boja i vec pocele ponovo rdjice da se pojavljuju.
Ja imam slican problem. Pistoj (za pranje) je poceo da mi raznosi parcice boje :mrgreen: Tako da ce kroz neko vreme morati na profi lakirerski tretman. Generalno je skroz neisplativo, ali bilo kako bilo nema boga da je pustim da propadne :)
U neku ruku je steta sto ce ovakva kola na kraju da odu na kilo :( Problem je sto prodavci ne uspevaju da sagledaju fakat da i kupac na prvom mestu gleda samo svoj interes. Konkretno ako se prodavcu ne isplati da sredi auto, odradi atest i registruje ga, zbog cega bi se nekom drugom to isplatilo pa jos pride placao za auto u koji treba da dodatno ulaze ...

Cenim da su ti svi ljudi zapeli negde u detinjstvu na "ja zelim" fazi, te nisu stigli da razviju moc opazanja okoline u dovoljnoj meri. Ljudi se neretko zeznu kaceci neke sumanute cene zbog toga sto ce svaki kupac da se cenjka. Sumanuto visoka cena privlaci samo APP (ako prodje prodje) kupce i totalne dileje. A onda, kada ta cena padne oni ozbiljniji kupci to pokapiraju kao signal da je prodavac u klincu pa tek onda cekaju veci pad cene. Na kraju auto sa nekog izmastanaog zeljenog nivoa ode ispod onog koji je i mogao da se ostvari da je bilo barem grama pameti.

dejca

Post by dejca »

Prateci oglase unazad nekih deset meseci realna cena za ovu prvu http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... riva_1500/ je 800 maximalno 900 eu. Ali kad bi on sad to cuo od nekog bogami bilo bi zestoko.
Za ovu drugu 300 max 400. Moja je u boljem stanju limarski samo sto je nisam farbao pa je cela mat ali tesko da bi mogla da ode za 400 eu. iako je radjen reatest sa zamenom boce i skorije registrovana. http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... lada_riva/
Pa kaze nije truo a ovaj unutrasnji blatobran je gotov.
Image
I menjani su pragovi a ko zna kako.

Gago

Post by Gago »

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... da_110_li/
Zar je moguce da je na 120kkm motoru oslabila kompresija? Msm ne znam kako je odrzavan auto, ali sam ocekivao da su ove novije Lade bolje od starih po tom pitanju ...

dejca

Post by dejca »

Video sam i ja taj oglas i isto se zacudio. Ali dobro covek bar priznao.

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

Gago wrote:http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... da_110_li/
Zar je moguce da je na 120kkm motoru oslabila kompresija? Msm ne znam kako je odrzavan auto, ali sam ocekivao da su ove novije Lade bolje od starih po tom pitanju ...
moguce :!

Npr. prvo mu je stradala lambda sonda i upalio se check engine a on nije reagovao da menja sondu. Zbog pogresne informacije kompjuter je previse goriva dozirao u pojedine cilindre i ispirao ulje sa karika. Trljanjem na suvo karike odose a najverovatnije i cilindri.Ovo je samo jedan od mogucih scenarija a moze ih biti vise. Naravno proizvodjac kad proizvodi vozilo on kaze da je RESURS, tj. vek trajanja vozila 100 k km sto je ovo vozilo i preslo i ispunilo sva fabricka ocekivanja, a to da je moglo vise uz pazljivo odrzavanje vozila i to je moguce pa sve do nekih 200-250 k km.

PS. ako ne zelite onda ne morate menjati lambda sondu, brze cete sahraniti svoje vozilo :P

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

a mozda je koristio cuvena ulja na flasice, pa vozio bez filtera vazduha , a mozda mu je samo zakoksan motor ili izgorele gumice ventila itd.., dugacak je spisak mogucih problema, a resenje je samo jedno . pravilno i kvalitetno odrzavanje... ;)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

Gago

Post by Gago »

S' obzirom na godiste nije joj velika cena... http://www.kupujemprodajem.com/lada-sam ... 0#photoBig

Post Reply