-mehanicar da zameni nosac motora
-mehanicar da zameni gornje gumice i gornje caure zadnjih amortizara
-limar da popravi vozaceva vrata i pukotinu na prednjem levom krilu
-elektricar da popravi ili zameni tablu osiguraca da ti se ne dogodi ponovo da ne rade migavci
- vulkanizer da balansira tockove
...
hoces jos da trazimo nedostatke ?
npr.:
- zameniti plasticnu kukicu desnog suncobrana
- namestiti unutrasnje plastike retrovizora
...
hmm ... nemoj da nabrajamo, druzicemo se mi jos, a tvoja lajka sve bolja i bolja, al prvo odradi ovo gore nabrojano, a kad god pozelis dodji da ti pregledam auto, ko zna sta cu jos pronaci neispravno ...
mada moram da pohvalim i tebe i tvoju samaru.
pre svega danas si naucio kako se peru jako uprljane ruke od masti i ulja, i pokazao si se kao dobar uradi-sam majstor
drugo testirali smo tvoju samaru i ja sam zadovoljan performansama koje je pokazala (jeste da si se na poligonu uplasio da se auto ne prevrne, ali i pored mog driblinga sve je savrseno odradila i pokazala svoje mogucnosti, u trecoj brzini 100km/h i naglo motanje volanom slicno kao pri driftovanju onih sa zadnjom vucom, jeste da se zanosila al je zadrzala zaljenu putanju i izvukla sve krivine [mislim da je u tom trenutku Gago menjao sve boje na licu kao semafor od crvene, bledo bele, zute, zelene, ... drzao se za sediste ali je hrabro precutao]), zatim smo krenuli na uzbrdicu od Bubanj potoka prema Bgd i sa zaletom od 128km/h (nismo stigli vise da ubrzamo mada je mogla) na vrh brda u cetvrtoj brzini i pedalom do patosa izasla je sa citavih 79km/h sto potvrdjuje moju pretpostavku da je tvoj motor u dobrom stanju samo mu jos trebaju nijanse podesavanja palenja, smese, ...
malo sale nije na odmet
Always look on the bright side of the life ... Monty Piton valjda ...