Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Ma ovoj jednoj slici neizgleda lose. Nije mi jasno zasto ne postave osnovne podatke o kilometrazi, dali ima plin ili ne itd.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
cena je najverovatnije realna, ipak je to 12 (skoro 13) godina star auto. Sad sto se tice uporedjivanja sa drugim samarama (mozda i mnogo starijim samarama) to vec prepustam drugima da odu i uporedjuju.Gago wrote:S' obzirom na godiste nije joj velika cena... http://www.kupujemprodajem.com/lada-sam ... 0#photoBig
uglavnom kad vozilo predje 10 godina starosti onda cenu ne odredjuje toliko godiste nego stanje auta i koliko je auto na trzistu trazen, a sam znas kakva je situacija sa samarama.
kod konkretno ove samare samo na osnovu ove jedne fotografije (kliknes na donju vecu sliku da bi ti se otvorila velika slika u novom tabu) vidi se da su prednja desna vrata u donjem prednjem spicu poodmaklo nabubrila i najverovatnije trula. Ispod tih suvozacevih vrata vidi se da je sajtna ulegla na mestu gde se podize dizalicom, sto upucuje na trule sajtne, a najverovatnije je da je i vozaceva strana ista ako ne i gora. Kad sad znas da su sajtne i vrata losi, sta mislis u kakvom je stanju patos i kutije gde se drzi zadnja greda ? Ma samo da mi je deset minuta oko tog auta uverio bih te da je i ta cena prevelika jer kupac ne treba da kupuje godiste auta nego auto u stanju kakvom jeste.
Mnogo ocuvanije samare pronaci ces izmedju 1989 i 1991 godine, a ovim mladjima je limarija jako losa.
-
Boki78
Sve od reci do reci istina. Na zalost ovo ce na kilo ili u kobasice ...
Svaka cast na razmisljanju... Nisam ni primetio to na vratima, mada nisam pogledao uvelicanu sliku... Ja cu najverovatnije iduce godine ako finansije budu dozvoljavale oterati kod limara da ispregleda u kakvom je stanju moja Samara... Plasim se ishoda posle svega sto ovde procitah... Ko zna koliko skrivene korozije ima na njoj... 
Samo Samara Srbina Spasava
Sjlicu u ruke i srsfciger i sam mozes da pregledas tvoju samaru ako smes, ako ti nesmes vikni elektronicara i uzivaj.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
daj Gago os da se bijes sam ili da ti pomognemo svi sa foruma ? auto ti nije los i ne preteruj !Gago wrote:Svaka cast na razmisljanju... Nisam ni primetio to na vratima, mada nisam pogledao uvelicanu sliku... Ja cu najverovatnije iduce godine ako finansije budu dozvoljavale oterati kod limara da ispregleda u kakvom je stanju moja Samara... Plasim se ishoda posle svega sto ovde procitah... Ko zna koliko skrivene korozije ima na njoj...
sredi ta vrata i krilo i uzivaj jos par godina u tvojoj samarici.
Seca li se neko koliko bese ova lada, sad je dosla ma 1300 e. Činimise da je posla od 1800 e.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 500_21070/
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 500_21070/
Ja mislim da ce ovo da ide ispod 1000 evra...
Nije se javljao clan koji 112icu prodaje za 2500 evra koja je u ekstra stanju, voleo bih zbog njega da je uzeo toliko novca, ali me zanimaju kakva je isustva imao prilikom prodaje i da li je prodao po toj ceni...
Nije se javljao clan koji 112icu prodaje za 2500 evra koja je u ekstra stanju, voleo bih zbog njega da je uzeo toliko novca, ali me zanimaju kakva je isustva imao prilikom prodaje i da li je prodao po toj ceni...
Ma za hiljadu evra ce da ode i vredi toliko. Samo od koliko je poceo da spusta i eto da dodje do hiljadu evra.
-
Boki78
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... 2_2004_godGago wrote:Ja mislim da ce ovo da ide ispod 1000 evra...
Ak ces iskreno voleo bih i ja, ali to je irealna zelja. Prosto tu postoji neki emotivni problem, ja cenim da je on i ne zeli da je proda sto je ok verovatno ne bih ni ja, a da sa druge strane ima potrebu za prodajom.
Iz ugla kupca za te pare vec ima logana sa slicnim kilometrazama i i stanja, a em podrska bolja em delova vise, em veci auto i ono cemu lade inace sluze (radni magarici) bolje servisira. Da sam u prilici radije bih za +1000 pazario mint logana mpv ...
Sa druge strane teorijski maskimum za ta vozila je danas 1500, pa sad ko voli ...
Ne znam kako je sto se tice delova za novije Lade, ali je za starije vec problem sto se tice nekih specificnih delova. Ja jedva nadjoh gumice zadnjih amortizera. Zaboravio sam da pitam da li imaju onu plasticnu ruckicu za obaranje sedista, jer je ova moja pukla pa ispada, ali kontam da ce to biti veoma tesko naci ...
-
Boki78
Hoce i za to ces verovatno morati malo da rondas po otpadima. Naravno tamo ces tako sta dobiti samo ako je ostatak sedista neupotrebjiv.
Sto se novijih lada tice otprilike slicna je situacija kao i sa samarom, mozda za dlaku bolja, ali kad podvuces crtu retko kome se ovde isplati da ozbiljnije investira u delove za brand na umoru na nasem trzistu.
Sto se novijih lada tice otprilike slicna je situacija kao i sa samarom, mozda za dlaku bolja, ali kad podvuces crtu retko kome se ovde isplati da ozbiljnije investira u delove za brand na umoru na nasem trzistu.
Evo ga i moj sugradjanin prodaje je od leta 2012 g. Zimus je cena bila 1900 da ponovim da sam mu tad nudio 1500 a sada je spustio na 1650. Kako trenutna situacija govori za 1300 ako je da da bude presrecan. Al ajde dokazi ti to njemu. Trziste je nemilosrdno i ako zelis da prodas moraces da prihvatis realno stanje.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... riva_1500/
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... riva_1500/