Ona babina 112 lada ode za ispod 1000. Kad sam racunicu vracanja tog auta u zivot bacio na papir izaslo je minimum reda 1300e pod uslovom da auto na kraju ispadne ekonomican i bezbedan za voznju, daklem registracija, ozbiljan veliki servis uz detaljno pretresanje auta, plin i nove gume. To se narocito ne isplati sve da ga dobijes na poklon, tako da verujem da je overila otpad, ili nekog izumitelja tople vode
Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: Ладе у огласима
Ako saceka jos 30 godina sasvim je moguce da ce dobiti te pare za oldtimera
Ona babina 112 lada ode za ispod 1000. Kad sam racunicu vracanja tog auta u zivot bacio na papir izaslo je minimum reda 1300e pod uslovom da auto na kraju ispadne ekonomican i bezbedan za voznju, daklem registracija, ozbiljan veliki servis uz detaljno pretresanje auta, plin i nove gume. To se narocito ne isplati sve da ga dobijes na poklon, tako da verujem da je overila otpad, ili nekog izumitelja tople vode
-
Boki78
Bogme sam je precenio, ocekivao sam da ce je tapnuti barem za 500 
Kobasice, jedini logican nastavak price za taj auto.. Inace sam auto nije mrdnuo oko 2 godine iz mesta ...
Kobasice, jedini logican nastavak price za taj auto.. Inace sam auto nije mrdnuo oko 2 godine iz mesta ...
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Nema ni da je proda za te pare. Pogledaj na koliko mesta je krpljena desna strana. Pogledaj sa zadnje strane levu gumu sto ide na držač branika. Ofarbana. Dakle i tu je čačkano nešto... I ko zna gde još.dejca wrote:Evo ga i moj sugradjanin prodaje je od leta 2012 g. Zimus je cena bila 1900 da ponovim da sam mu tad nudio 1500 a sada je spustio na 1650. Kako trenutna situacija govori za 1300 ako je da da bude presrecan. Al ajde dokazi ti to njemu. Trziste je nemilosrdno i ako zelis da prodas moraces da prihvatis realno stanje.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... riva_1500/
Onda, na jednoj od slika se vidi da je pocepan bok vozačevog sedišta. Za 47000km to se ne dešava. Jedino da je svakih 150 metara ulazio i izlazio iz kola.
Dare imas oko alal ti vera, fleke na desnoj strani sam i ja video ali mislim da je zafarbao ogrebotine. Cepano sediste i gumu na braniku nisam primetio. Cela je nekako šarena, negde je mat negde se sija farba na njoj.
Ma drzak neki momak, kada sam ga zvao bio je spreman da cenu spusti samo 50 e. Od 1900. Ja mu tad ponudio 1500 i hteo da dodjem i pogledam je a on mi rekao da se uopste ne pojavljujem sa tom ponudom. A razlog za prodaju je bio da mu treba porodican auto, razlog pa puca.
Ma drzak neki momak, kada sam ga zvao bio je spreman da cenu spusti samo 50 e. Od 1900. Ja mu tad ponudio 1500 i hteo da dodjem i pogledam je a on mi rekao da se uopste ne pojavljujem sa tom ponudom. A razlog za prodaju je bio da mu treba porodican auto, razlog pa puca.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Znaš kako,
od kad vozim novu nivu, oko mi se izoštrilo možda i preterano. Znam tačno koji šraf je bio pocinkovan, koji farban itd. Nema šanse da ne provalim da li je nešto original ili nije
I tvrdim da umem da nalickam nivu da izgleda kao da je prešla 12 000km, a ne 120
od kad vozim novu nivu, oko mi se izoštrilo možda i preterano. Znam tačno koji šraf je bio pocinkovan, koji farban itd. Nema šanse da ne provalim da li je nešto original ili nije
I tvrdim da umem da nalickam nivu da izgleda kao da je prešla 12 000km, a ne 120
Au, pa solidno je izgledala i da ode za 450 evraBoki78 wrote:Bogme sam je precenio, ocekivao sam da ce je tapnuti barem za 500
Primecujem da se 11x vrte dosta dugo u oglasima, bas ih niko ne kupuje. Mi sa starijim Ladama se nadamo da izguramo jos neku godinu sa istima
, da preguramo krizne godine Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Babina Lada 112dejca wrote:A koja je to ptisla za 450???
Izgled vara.Gago wrote:Au, pa solidno je izgledala i da ode za 450 evra![]()
Auto dve godine nije mrdnuo iz mesta, samo ga je komsija lokalni taxista povremeno palio. Nije registrovana, nema plic, ima niz sitnih cukanja rdje i grbuckanja. Gume su krs, felne su redjave.
Kad podvuces sta znas da mora da se radi ispadne ~1300e insvesticije na tih 450e a to onda vec jeste lova koju nema potrebe dati ni za apsolutno savresnu 112 danas
Rezime taj auto je potencijalna zarada za otpad, za razliku od Djapeove avature sa onom 110 koju je tesko bilo i gledati ovde stvarno ima sta da se proda a svakako nece ni na koji nacin odbijati kupca. Sa druge strane ako se neko usrecio njome kao vozilom za licnu upotrebu onda ce da plati skolovanje
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
nije lada ali je za ladu
http://www.kupujemprodajem.com/lada-alu ... d=48423782
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Mislim da vise od 50% 11x sto se nalazi na oglasima nije registrovano... Ljudi digli ruke od njih i daju ih maltene posto poto. Ali one cekaju nas Samaricane za koju godinuBoki78 wrote:Babina Lada 112dejca wrote:A koja je to ptisla za 450???
Izgled vara.Gago wrote:Au, pa solidno je izgledala i da ode za 450 evra![]()
Auto dve godine nije mrdnuo iz mesta, samo ga je komsija lokalni taxista povremeno palio. Nije registrovana, nema plic, ima niz sitnih cukanja rdje i grbuckanja. Gume su krs, felne su redjave.
Kad podvuces sta znas da mora da se radi ispadne ~1300e insvesticije na tih 450e a to onda vec jeste lova koju nema potrebe dati ni za apsolutno savresnu 112 danas
Rezime taj auto je potencijalna zarada za otpad, za razliku od Djapeove avature sa onom 110 koju je tesko bilo i gledati ovde stvarno ima sta da se proda a svakako nece ni na koji nacin odbijati kupca. Sa druge strane ako se neko usrecio njome kao vozilom za licnu upotrebu onda ce da plati skolovanje
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Ako se trenutnim vlasnicima ne isplati kojima je nabavna cena ~0e, zasto mislis da ce se nama isplatiti? 
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
A ne ne ne decko koliko vidim vise se kvare od samara koliko god modernije izledala spolja !Ali one cekaju nas Samaricane za koju godinu
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)