Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Re: Ладе у огласима

Post by Gago »

Vidim ja Boki da ces ti da predjes u tabor Dacije :kez
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Mozda, zavisi od stanja na trzistu lada kada budem pazario sledeceg radnog magarca. U opciji su 111 i logan mpv, pa sta ispradne bolja kupovina tada, to ce se uzeti.

Gago

Post by Gago »

Naravno, ipak vise volimo sebe i svoj dzep nego Lade, kao sto ti rece ;)
A i Dacije se nisu lose pokazale uopste :)

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

I jas sam sabirao i oduzimao i dokle se god lade 2107 ili 104 mogu naci u pristojnom stanju drugi model i ne pomisljam da kupujem. Naravno za pet godina koliko planiram da vozim ovu sadasnju mnoge stvari ce se promeniti ali kako sada stvari stoje to je moje sadasnje misljenje.
Lade 111 mi se bas bas svidjaju meni, ali mom dzepu NE :!:

Gago

Post by Gago »

dejca

Post by dejca »

Meni se nesvidjaju ove samare sa cetvora vrata. One sa 5 ili 3 su mi daleko lepse a ova je jos i crna, znas kad ce da je proda ........
Za iste pare moze da se nadje pa i bolja 11x lada.

Gago

Post by Gago »

I meni su mnogo gadne. Uopste Samarama ne stoje ovo izduzenje pozadi u vidu gepeka....

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

ventilacija mu puna lisca toliko da lisce izlazi na ventilacione otovre ispod radija (tako da sumnjam koliko je bio garaziran). Nesto nize od toga gde su polugice ventilacije tu plastika stoji nekako nakrivljena, kao da ni nema regulaciju protoka vazduha. Vidi se da ima problema na elektroinstalaciji i da je prevezivano - ugradjen je taster za verglanje anlasera; a to upucuje da ce i elektricar imati ozbiljna posla ...
korube se ne vide, pa samim tim ni stanje limarije ispod nije poznato ...
nije slikao motor iz ko zna kojeg razloga. Prema podacima fabricki je injection sistem na motoru, registracija mu istice u maju, sto znaci da ga najverovatnije nije uhvatila promena zakona i obavezan reatest gde se mora na injection sistem ugraditi sekventno ubrizgavanje, a to sto ima atest to moze da bude od pre ko zna koliko godina, ali sada treba racunati na reatest, zamenu boce, creva, ... ma ko zna dal je na motoru i dalje injection ili je preradjena na karburator, sa ovako malo podataka o motoru ne moze se dati pouzdana ocena vec moze samo da se nagadja ...
sad ako mu je hitno onda treba da razmisli o ceni; ova cena nece po mom misljenju tako hitno naci kupca ...

Gago

Post by Gago »

A kako ga nije uhvatio reatest kada su meni u martu trazili vec atest? Jos sam se vracao iz BG, pa direktno na tehnicki u KV, morao sam sve torbe iz gepeka da povadim tamo, dok ne nadjoh fasciklu u gepeku... I to sam imao srece jer mi je za dva meseca od tada isticalo 5 godina od ugradnje... Kasnije i uradih reatest.
Doduse ako je ugradio 2009e ili kasnije onda mu reatest nije trebao ove godine...

Mada opet znam i neke koji nisu ni reatestirali a registrovali su vozilo, ali su to druge price :mrgreen:

Opet na kraju ako mu je hitno, a ne spusti 200-300 evra nece mu nikad otici... Takodje znam bar iz iskustva da tim ljudima kojima je hitno, obicno nisu ni odrzavali vozilo kako treba ( menjanje ulja, antifriza i sl), jer su uvek u skripcu sa kintom, pa su kola poslednja rupa na svirali sto je i logicno. Opet mozda to nije pravilo, ali to je ono sto sam primetio iz okruzenja gde zivim....
Last edited by Gago on Mon Nov 18, 2013 1:09 pm, edited 1 time in total.

Boki78

Post by Boki78 »

elektronicar wrote: korube se ne vide, pa samim tim ni stanje limarije ispod nije poznato ...
korube nisu nikakva preporuka za stanje limarije jer mogu da se montiraju preko trulezi, a cak i da to nije slucaj, onda bi samo imao koseve zasticene, sve drugo bi i dalje bilo podlozno truljenju, sto kod samara novijeg datuma bas lako uzme maha
elektronicar wrote: sad ako mu je hitno onda treba da razmisli o ceni; ova cena nece po mom misljenju tako hitno naci kupca ...
yep, jos jedna kobasica u najavi :)

dejca

Post by dejca »

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... mara_1300/
Nije losa samo je cena malko poveca.

Gago

Post by Gago »

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... mara_1300/
Nije losa samo je cena malko poveca.
Ako se cena svrti na normalu mozda bi mi se dalo da je pogledam pa eventualno pazarim boljoj polovini :)

Posle mogu na miru da jurcam logana mpv ili 111 ako bas utrci povoljna :lol:

dejca

Post by dejca »

Lepa riva koliko se moze videti na jednoj slici. Eh da je sad 2012 godina ovu ladu uz realnu cenu ja bi se resio da kupim. Boja koju ja obožavam.

Gago

Post by Gago »

Nije ni ova Samara losa, samo treba vise slika http://www.kupindo.com/Ostalo/12224373_ ... vi-vlasnik

Post Reply