Ako su rupe 4x100 onda ti idu oni konusni šarafi (tako ja imam) i sve bude u redu.
Bitna ti je centralna rupa, pa pripazi i na tu dimenziju.
ET je udaljenost u milimetrima. Npr. ja imam gumu 195/60/14 i ET 37 (ili 38 ne sjećam se točno). Pošto je ta guma 175, što će reći 20mm tanja od moje, znači 10mm sa svake strane, a ET48 je otprilike 10mm uvučeniji unutra od moje felge, što će reći da bi ta guma na toj felgi bila na unutarnjoj strani otprilike kao i moja guma na mojoj felgi. A kod mene nigdje ne zapinje tako da bi trebalo biti OK (teoriju je naravno dobro provjeriti i u praksi prije kupnje

). Jedino što bi ti onda točkovi ulazili malo previše pod blatobrane pa bi (po mom mišljenju) izgledalo malo preružno, posebno što su i te gume dosta uže od mojih.
Ali ako ti estetika nije od prevelikog značenja, mislim da bi trebalo biti u redu.
Ja bih radi estetike ciljao ET negdje oko 37 (mislim da je tu tvornički) i na njega bez problema stane guma 195, a ako stavljaš užu gumu onda možeš i manji ET tako da ti gume odu malo u širinu.
Ili još jednostavnije izmjeri na postojećim gumam koliko imaš mjesta na koju stranu (ne zaboravi mjeriti pri punom desnom i lijevom motanju da ne bi poslije zapinjalo), nađi dimenzije felgi (trebale bi pisati sa unutarnje strane) i onda računaj koji efekt želiš postići i koliko pomaknuti na koju stranu.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...