Korpa i lamela 112
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Korpa i lamela 112
Vidi Valeo ako ima,pa uzmi...mada sve je to rulet...ko zna sta se pakuje,i ko pravi..ja se secam kada sam pitao Lukas je bio oko 24 000...to je valjda pravi...jbg...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
a sto ne bi odradio reparaciju u ostruznici ako si iz bg-a, ja sam pre radio reparaciju i bio zadovoljan, sad sam namerno kupio sve novo da vidim koliko ce izdrzati, a inace za sva vozila koja smo radili burazer i ja radili smo reparacije i niko se nije zalio a cak smo uradili i plivajuci u ostruznici kojem nista ne fali.
Sucne ti poljubim pa to je bas bas mnogo 24000.
Ja sam mislio da prodjem tu do nekih 9000, max 10000.
Inace nisam ni znao za tu radnju euro07 videcu onda sutra sa njima koja ce cena kod njih Sachs seta. A gde moze se uzme Valeo? I da li vam padaju na pamet jos neke radnje koje se bave prodajom lameli i korpi?
Jer bih da se raspitam u par njih i uzmem gde je povoljnije. Ja sam samo zvao Autodisk, one u Dimitrija Tucovica, kao i Auto ladu bivsu sto je prekoputa obuce Beograd na NBG-u. Oni svi kao tvrde da imaju te ruske original bas VAZ i jos neke ali nisam bas imena uspeo da popamtim, a ludak nisam zapisao. 
Vidim i ja citajuci komentare prethodne ovde da je sve to rulet. Zato sam i hteo prethodno sa Vama prvo da se konsultujem, da se ne bih zeznuo. Jer svaki mesec nesto menjam na Ladi, znaci zakopace me...
@aleko-2141
A ne bih bas radio reparaciju, jer ne znam kakva je ova lamela i korpa. Moj cale kad je to menjao pre nekih 40000km uzeo je novu korpu i polovnu neku dobru lamelu. Pa sam zato ja mislio da uzmem novo.
Ja sam mislio da prodjem tu do nekih 9000, max 10000. Inace nisam ni znao za tu radnju euro07 videcu onda sutra sa njima koja ce cena kod njih Sachs seta. A gde moze se uzme Valeo? I da li vam padaju na pamet jos neke radnje koje se bave prodajom lameli i korpi?
Vidim i ja citajuci komentare prethodne ovde da je sve to rulet. Zato sam i hteo prethodno sa Vama prvo da se konsultujem, da se ne bih zeznuo. Jer svaki mesec nesto menjam na Ladi, znaci zakopace me...
@aleko-2141
A ne bih bas radio reparaciju, jer ne znam kakva je ova lamela i korpa. Moj cale kad je to menjao pre nekih 40000km uzeo je novu korpu i polovnu neku dobru lamelu. Pa sam zato ja mislio da uzmem novo.
To sto tvrde da imaju original vaz je ustvari ruska ili ukrainska mala privreda.Taj AT sam kupio od prodavca ''Rusa'' sto prodaju na najlonu ili bubanj potoku jer ni oni nemaju Vaz-ovu.Original Vaz za 9000din?Razmisli malo, da je original sigurno nebi bila ispod 20 000
Samara 4ever
Pa i meni je iskreno sve to nesto sumnjivo, vidim i ja. Pa jel ima sta valja onda za tu nekih do 10000din? Jer sam bas u skripcu i sa lovom pa ne mogu ni da se ispruzim vise. Ufff pa da idem na bubanj potok i nazad tesko sad sa ovakvim kolima, jer slajfuje fino.
Tako da sam mislio da uzmem u nekoj radnji u BG-u i da se samo odmah dogegam do majstora i ostavim auto da mi to zameni.
- altinjanin
Vidi u Kit komercu..ili auto mika zemun 011 316-37-56..ne znam sta da ti kazem...kupi,pa se pomoli,pa pljuni,pa sta bude

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Bolje odrtadis reparaciju i znas sta si stavio ovako kazu rusko ovo ono pa rikne 
Vidi da vozis samo sam i po blagoj nizbrdici pa ce ti traje 200 000 da ne vozis po snegu da ne slajfuje
Vidi da vozis samo sam i po blagoj nizbrdici pa ce ti traje 200 000 da ne vozis po snegu da ne slajfuje
Zvao sam sad dosta radnji i Kit komerc i euro07 i Beoladu itd. Vecina mi preporucila od njih da uzmem Valeo set kvacila i kazu da je bolji od original ruskog VAZ. A neki kao samo ruski VAZ. Naravno Beolada, Auto Lada, Autodisk imaju kao ˝original˝ VAZ. Ali kao sto Vi kazete pitanje je koliko je to rusko i da nije neka mala privreda. Ima i drugih setova sto su mi preporucili npr. Lukov set to su Nemci. Mislio sam da je Lukas, ali sam pogresio u pitanju je bio Lukov.
A od ostalih marki sto imaju i drze su Henensmit nemacki, Mapa turski, Nacalo rusi mala privreda, SBR kao francuski i Mecarm italijanski. Niko nema AT sto mi je preporucio @dajko3.
Sta Vi onda mislite da uzmem ovaj Valeo? Inace Sachs nema bas nigde, imaju samo u Beoladi ali moraju da provere jos u magacinu, ali mi je bas preskup oko 15000. Sto je po meni mnogo i bezveze da dajem toliko novca za auto koji je presao 220000.
Sta Vi onda mislite da uzmem ovaj Valeo? Inace Sachs nema bas nigde, imaju samo u Beoladi ali moraju da provere jos u magacinu, ali mi je bas preskup oko 15000. Sto je po meni mnogo i bezveze da dajem toliko novca za auto koji je presao 220000.
- altinjanin
_Ja sam se pogresno izrazio,Luk set,ppogresih,sorry..stolex wrote:Zvao sam sad dosta radnji i Kit komerc i euro07 i Beoladu itd. Vecina mi preporucila od njih da uzmem Valeo set kvacila i kazu da je bolji od original ruskog VAZ. A neki kao samo ruski VAZ. Naravno Beolada, Auto Lada, Autodisk imaju kao ˝original˝ VAZ. Ali kao sto Vi kazete pitanje je koliko je to rusko i da nije neka mala privreda. Ima i drugih setova sto su mi preporucili npr. Lukov set to su Nemci. Mislio sam da je Lukas, ali sam pogresio u pitanju je bio Lukov.A od ostalih marki sto imaju i drze su Henensmit nemacki, Mapa turski, Nacalo rusi mala privreda, SBR kao francuski i Mecarm italijanski. Niko nema AT sto mi je preporucio @dajko3.
Oko 8000 je Valeo,ali mislim da taj Valeo Turci prave...obrni-okreni,ili se stekaj za Luk,ili... ...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
@Gago
Pa Valeo se krece od nekih 8700 pa do nekih 9600. Ali i to ko zna da li je original FR, jer mi i sami prodavci kazu da se sklapa na razlicitim mestima...
Uzecu VAZ pa sta bude. Ionako mi majstor kaze da gradske voznje traje nekih 40000-50000km, koliko mi je i stari set trajao. A ova moja lajka se uglavnom i najvise po gradu svrcka.
Pa Valeo se krece od nekih 8700 pa do nekih 9600. Ali i to ko zna da li je original FR, jer mi i sami prodavci kazu da se sklapa na razlicitim mestima...
Uzecu VAZ pa sta bude. Ionako mi majstor kaze da gradske voznje traje nekih 40000-50000km, koliko mi je i stari set trajao. A ova moja lajka se uglavnom i najvise po gradu svrcka.
-
Boki78
10-15000
Zapravo taj Valeo se zove HPC (ili tako nekako) i sklapa se u Juznoj Koreji. Uglavnom su ok, meni lamaela i korpa ferceraju savrseno. Sto se VAZ-ovih delova tice toga u Srbiji slabo ima, najverovatnije ce ti zavaliti neki bofl, sto ce reci ponovno druzenje sa majstorom za ~10-15kkmstolex wrote: Pa Valeo se krece od nekih 8700 pa do nekih 9600. Ali i to ko zna da li je original FR, jer mi i sami prodavci kazu da se sklapa na razlicitim mestima...![]()
:
Ja mislim da je phc, no nije ni bitno... Meni svaki deo, svaka plastika koju kupim kod Maka pise Proizvodjac: Vaz... I ono crevo za rashladnu tecnost sam uzeo pre neki dan pise da je Vaz proizvodjac 
Samo Samara Srbina Spasava
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Ne znam zašto se vi toliko bavite državom porijekla robe. U bilo kojoj državi se može napraviti kvalitetna roba, a može i najobičniji bofl, sve ovisi o tome šta vlasnik kaže da mu treba. Eno iz Kine dolazi odlična roba poznatih marki, a dolazi i noname roba ultrajeftine cijene koju onda naši preprodavači precjene (a u Kini nabavljaju na kile).altinjanin wrote:_Ja sam se pogresno izrazio,Luk set,ppogresih,sorry..Oko 8000 je Valeo,ali mislim da taj Valeo Turci prave...obrni-okreni,ili se stekaj za Luk,ili...
Tako da nije bitno da li je Valeo iz Turske, nego je bitno da li je stvarno Valeo, znači da Valeo određuje kvalitetu robe koju i potpisuje, ili je kopija koja onda nema veze sa Valeom.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...