da-da,znam,al ono sto bio nevalja ni za sta,tako da moracu nesto smislit,razmisljao sam da stavim elektricni ventilator sa termoprekidacom
danas nabavio 2sediste za napred,je nivine su raspale,nasao sam povoljno od honde civica poravnao felne,i poceo sa skidanjem farbe/hrde
Kolko kosta reduktor za nivu (sa slike koju je dare okacio) ?
i jedno pitanje za vas sto vozite nive,da li zakonski niva moze da prodje atest za plinsku bocu ako se ona nalazi ispod gepeka (jer je van vozila,blizu auspuha itd) ?
dare je kacio zbog "klizaca" na auspuhu,ja neznam kolko bi vredio nov reduktor.... pre je moglo staviti bocu izpod gepeka,sa zastitnicima,sad sam to cuo da vise nemoze tako,indace tad bio potrebno staviti auspuh ispod praga,tj sa strane,tako da nazad nema auspuh
sad neznam na koju stranu sam video,al neko prodaje delove od nive,pitaj za cenu ako te interesuje
juce naspricao prajmer na felne,a danas sam ih ofarbao :)zadnji dif rastavjen,sredjen,josh moram nabaviti semeringe zadnje osovine,nabavljene lezaji zadnje osovine, sutra ili prekosutra bacam gore gumeee najverovatnije sutra skidam menjac i reduktor
evo par slike:
brusilicom iseces oba kraja srafa, razvuces malo lim da mozes da izvadis tu sipku, a onda natapas ko zna koliko sa wd40 ili sl. dok ne popusti, a mozda moras da menjas i taj silen ako ne popusti
To mi jedino pada na pamet ali ne znam gde posle da kupim cevčicu kroz koju ide šraf, a i nov šraf takvog kvaliteta. Jednom mi je propao silen ali gore kod karoserije i pošto ovo nisam uspeo da izvadim, menjao sam ga na licu mesta. Ove ovde nikada nisam menjao i još su dobri. Ali nikad se ne zna.