koji je TNG u vasoj Ladi
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
koji je TNG u vasoj Ladi
Koji TNG imate u vasoj ladi kava su vam iskustva pozitivne i negativne komentari.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: koji je TNG u vasoj Ladi
Auto gas Italia,presao do sada oko 30.000,bez greske,starost uredjaja 2 godine i 4 meseca.Prezadovoljan! 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
AC Stag + Tomasetto + Valtek dizne... Nešto manje od 3,5 godine i preko 60 000 km. Odrađena reparacija dve dizne na nekih 50 000 km
ECU je Eureka Tomaseto isparivac i veltek dizne.isparivac je nov trebalo bi da se uradi servis dizni a ECU sve dok radi nekaga mada imam u planu nov ECU kada otkaze stari presla 90000km.Ovo sto me zezalo pre neki dan je gumica na dizni.
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Landi Renzo Omegas već negdje oko 190000km na plin. Do sada izmjenjao sva 4 injektora (jedan po jedan kako su rikavali) i senzor tlaka na railu. U globalu sam super zadovoljan sa instalacijom.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
-
stanojkovic
- Automobil: lada 111
ja sam sam ugradio na mojoj ladi 111 obican polovan plin sa vakumskim rasprsivacem kupio na bubanj potoku mesac i ugradio sve za 3 sata. presao sam oko 10000 hiljada do sada bez problema, poceo je da stvara detonacije od skora pa sam zamenio svecice ngk bpr6e i sada radi ekstra
-
stanojkovic
- Automobil: lada 111
da siguran sam da su svecice cim sam ih zamenio prestale su detonacije ali obavezno moraju da budu podesene na 0,8 mm zazor. inace nece imati snage da lepo vuce.